Säljare
Distrikt Mellersta-Norra Sverige

Vill du ha spännande och utmanande arbetsuppgifter inom ett distrikt med stor utvecklingspotential? Vi erbjuder en tjänst med stor frihet under ansvar där du får möjlighet att utvecklas i din roll som säljare i takt med att ditt distrikt växer.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor samt fullutrustad demonstrationsbil.

REMS produkter är mycket uppskattade och används över hela världen på grund av sin avancerade teknik och sin höga kvalitet. Gång på gång lyckas REMS hålla sig i täten på grund av sina innovativa produkter.

 

"Det bästa med jobbet är definitivt att jag löpande blir utmanad på mitt kunnande och får tänka nytt och kreativt i samarbete med kunderna samtidigt som jag kan lösa väldigt konkreta och praktiska behov. REMS är ett starkt varumärke inom branschen vilket ger ett omedelbart förtroende hos kunderna. 

Jag får själv planera och ta ansvar för mina aktiviteter men samtidigt är vi ett litet team med bra möjligheter att ta inspiration och hjälp av mina kollegor."

- Hans Kåwert, Säljare

 

Om tjänsten
Som en av våra fyra säljare i Sverige jobbar du självständigt med bl.a. försäljningsaktiviteter mot slutkund, tekniskt stöd samt utbildning av återförsäljare. Genom dina relationer till slutkund och återförsäljare utvecklar du ditt distrikt. Du utgår från ditt hemkontor och planerar till stor del din egen vardag samt säljarbete med support från det Skandinaviska huvudkontoret i Danmark.

 

Din profil

  • Du är utåtriktad, självdriven, initiativrik, strukturerad, målriktad och trovärdig
  • Har erfarenhet inom B2B försäljning eller i hantverksbranschen
  • Har god förståelse för teknik, kundservice och bra affärsmannaskap
  • Bor strategiskt inom distriktet

 

Efter omfattande utbildning på vårt utbildningscenter i Danmark ingår du i distriktet som sträcker sig från Borlänge i söder upp till Kiruna i norr. 

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Allan Langhorn på telefon +45 24764070.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
REMS är en ledande tysk tillverkare av maskiner och elverktyg för professionell bearbetning av rör, med verksamhet i hela världen och mer än 650 anställda. REMS Scandinavia A/S är ett dotterbolag till REMS GmbH & CO KG med kontor i Køge och 14 medarbetare som är baserade i Norden. Se mer på www.rems.de

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, account manager, byggsäljare, teknisk säljare, försäljningsingenjör,