Habo Gruppen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett noga utvalt sortiment av beslag i eget varumärke i kombination med attraktiv logistik- och marknadsföringskoncept till Nordens järn och byggvaruhus. Habo Gruppen AB omsätter 460 MSEK och ingår i Volati som omsätter ca 7 MDR SEK med över 2100 anställda.

Till vår Svenska försäljningsorganisation söker vi nu en medarbetare till: 

Kundtjänst / Kundservice

Är du en skicklig kommunikatör, redo för att ge service i världsklass? Vi söker dig som är en utåtriktad problemlösare som brinner för att skapa och utveckla goda relationer. Har du en positiv attityd samt förmågan att jobba med detaljer, men som också kan växla till helikopterperspektiv, är du personen vi söker.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av inkommande och utgående kund- och leverantörskontakter, orderregistrering, teknisk support samt rådgivning, etc. Ditt ansvar är också att koordinera med företagets övriga enheter såsom försäljning, lager, logistik, inköp, marknad och ekonomi. Du medverkar aktivt till en fortsatt utveckling av vår starka position på den nordiska marknaden.

Din profil
Du som söker har erfarenhet från liknande befattning inom B2B, där bakgrund från järn och bygghandeln är meriterande. Du har minst avslutad gymnasieutbildning, samt erfarenhet från arbete i något större affärssystem. Du hanterar Officepaketet inklusive Excel som en självklarhet. 

Ansökan
Befattningen är heltid och placerad vid Habo Gruppen ABs huvudkontor i Habo.
Urval sker löpande. 

Frågor besvaras av Elisabeth Borgenhede på 036-48439.
Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Sökord: kundtjänstspecialist, administratör, ordermottagare, kundtjänstmedarbetare