Canon Business Center Uppsala växer och söker nu

Specialistsäljare inom mjukvaror till Uppsala

 

Gillar du att göra affärer? Har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Arbetsuppgifter
Vi tillsätter nu en helt ny roll där du som specialistsäljare kommer att sälja Canons samtliga mjukvarulösningar. Framför allt kommer du att bearbeta våra befintliga kunder där du presenterar våra mjukvarulösningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra övriga säljare, där ni tillsammans skapar nya samt upprätthåller och utvecklar befintliga kundrelationer. 

 

"Som medarbetare hos Canon innebär det att du blir utbildad så att du på ett professionellt sätt kan möta våra kunder och guida dom in i den digitala världen. Vi kommer att satsa på dig och värnar om medarbetare med högt engagemang!"

– Mats Sonesson, Försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på Canon Business Center Uppsala på www.career.masterhelp.se/canon/uppsala

 

Din profil
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

 

Vi ser även att du:

  • Har intresse och förståelse för IT och/eller systemkunskap och är redo att ta ett nästa kliv i din karriär
  • Är driven, förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att utveckla samt utöka din egen kundbas som du förvaltar

 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. I denna roll förväntar vi oss att du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på telefon 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj