Ordermottagare / Kundsupport
Göteborg


Är du en positiv och engagerad person? Då är du den vi söker! Vi söker nu en ordermottagare till Göteborg - ett av Veterankrafts mest framgångsrika kontor.

Vi erbjuder
Som ordermottagare hos oss på Veterankraft kommer du till en trevlig och kreativ arbetsplats mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från stadens evenemangsarenor. Vi är ett härligt team med högt i tak där du kommer få arbeta med frihet under ansvar. 

Arbetsbeskrivning
Med ditt stora kundfokus och engagerade arbetssätt har du i rollen som ordermottagare en varierad vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av orderläggning och orderhantering. Du har en viktig roll i företaget då du är vårt ansikte och röst utåt.

Detta innebär att du bland annat kommer att hantera arbetsuppgifter såsom:

 

  • Daglig kundkontakt via mail och telefon
  • Vägleda kunder som hör av sig i deras ärenden 
  • Orderhantering i Intelliplan
  • Hantera krediteringar och reklamationer  

 

Din profil
Rollen passar dig som har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som person är serviceinriktad och kommunikativ. Tidigare relevanta erfarenheter är meriterande. Det viktigaste är hur du är som person och vilket engagemang och driv som du visar för arbetet. 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på tel. 031-7045192. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Företagsbeskrivning
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag från Skåne i söder till Luleå i norr med de flesta typer av tjänster och bemanningslösningar. Vi hjälper dig som privatperson med det mesta i trädgården och i hemmet. Det kan röra sig om beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning, enklare och mer avancerade hantverkstjänster, barnpassning, städning, läxhjälp och snöskottning.

Till företag erbjuder vi ett av marknadens mest effektiva bemanningslösningar där du som kund själv väljer omfattningen på uppdraget. Betalning sker per timme utan krav på kontraktstid. Det våra företag uppskattar mest är att det är samma veteraner som kommer varje gång samt att den livslånga erfarenheten gör att startsträckan är minimal.

Sökord: bemanningsansvarig, administration, kundservice, chef,