Underhållstekniker
till vår anläggning i Eskilstuna

 

Söker du nya utmaningar inom underhållsarbete och vill vara en del av ett välkänt bolag i Eskilstuna? Då kan det vara dig vi söker! 

Du kommer att vara stationerad i Eskilstuna och arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda. I rollen som underhållstekniker kommer du att rapportera till underhållschefen och ingå i ett team på sex personer.

Tjänsten

  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning
  • Skötsel/drift av fastighet, reningsverk, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • Innefattar arbeten inom: VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik

I tjänsten ingår både förmiddags- och eftermiddagspass.

Dina personliga egenskaper
Du är en utåtriktad, driven och lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa i fokus. Du har förmåga att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism. Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Krav
Vi söker dig med några års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och automation. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kim Boberg, Underhållschef på 0732- 41 55 81 eller Magnus Jonsson, Platschef, på 073-231 46 02

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 15 december 2019.

Välkommen med din ansökan!

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.