Kundservicemedarbetare
Till vår anläggning Göteborg

 

Vill du ingå i vårt fantastiska gäng på vår kundserviceavdelning? Trivs du med att jobba i ett välkänt och framgångsrikt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Vår anläggning i Göteborg växer och vi är mitt i en spännande förändringsfas där vi nu slår ihop våra tre kundserviceavdelningar till en större avdelning. Vi hanterar frågor som rör våra tre produktområden Mattor, Hygien och Torktrasor. Vi behöver dig som älskar dialogen med kunden! På anläggningen finns totalt ca. 60 medarbetare varav 14 jobbar med kundservice.

Vi söker nu för omgående tillsättning, en ny stjärna, som kan tänka sig en anställning på 12 månader och där det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Tjänsten
Du kommer huvudsakligen att jobba med:

  • Kundkontakt via telefon och mejl
  • Uppstartsprocessen av nya kunder, där du är en viktig länk mellan sälj och logistik
  • Kundadministration
  • System och registerunderhåll
  • Orderhantering
  • Säljsupport

Vi har delat upp kundservice i tre olika arbetsområden, men vi har som mål att alla ska kunna vara back-up för varandra.

Din profil
Du är en utåtriktad, driven och målinriktad person som brinner för service. Som person upplevs du som positiv, flexibel och har förmåga att ha mycket på gång samtidigt utan att förlora din professionalism. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och trivs lika bra med självständigt arbete som i grupp. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Edin Corneliusson på telefon 0734-20 74 05.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 15 december 2019.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservice, kundsupport, support, administration, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare