På Nordic Water brinner vi för vårt arbete. Vi vet hur viktigt det är.

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara, men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. 

Vill du vara med och bidra till en renare värld? 
Nu expanderar vi och söker

Sales Engineer / Försäljningsingenjör
Göteborg - Mölndal

 

Om oss
På Nordic Water har vi arbetat för effektivare vattenrening sedan 1962. Idag erbjuder vi marknaden ett brett utbud av utrustning och system för stora och små vattenreningsverk, avloppsreningsverk och industrier. Vi är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch.

Om arbetet
Nordic Waters kunder finns över hela världen och majoriteten av försäljningen sker via distributörer. Försäljningen består i allt från enskilda produkter till större projekt samt eftermarknad. Som Sales engineer kommer du tillhöra vårt team inom region Asien där du är en värdefull kollega i vårt mål att fortsätta växa inom regionen.

Tjänsten innebär att gå igenom förfrågningsunderlag och ta fram offerter och tekniska specifikationer som är attraktiva både tekniskt och kommersiellt för varje unikt projekt. Det finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom internationell försäljning.

Din profil

  • Arbetslivserfarenhet inom processindustrin
  • Teknisk utbildning inom kemi- processindustri eller motsvarande 
  • Projekterfarenhet genom försäljning eller projektledning
  • Drivs av att utveckla kundrelationer 
  • Trivs med internationella kontakter
  • Goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt

Branschen, liksom Nordic Water utvecklas kontinuerligt, därav är det viktigt att du som person har ett eget driv i att fortsätta utvecklas.

Kontakt
För ytterligare information kring din ansökan och den aktuella tjänsten kontakta: Rekryteringskonsult Nicole Diener 031-704 51 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter.

Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 600 miljoner SEK och har ca 200 anställda. För mer information om företaget se: https://www.nordicwater.com/sv/. 

Sökord: Offertingenjör, projektsäljare, projektförsäljning, projektledare, processingenjör, kemiingenjör, försäljningsingenjör, teknisk försäljning,