Ordermottagare / Innesäljare
till Malmö

Cebex ingår i en dansk grupp som heter Scandinavian Ceramics som till största delen utgörs av oss och vårt systerföretag Cerama A/S där vi också har vårt huvudlager och logistikenhet samt ugnsproduktion. Vi är verksamma inom områdena Keramik, Glas och Ugnar.

Tillsammans med vårt danska systerföretag levererar vi varor och tjänster till mer än 20 000 kunder på den nordiska marknaden. Kunderna finns både inom den privata och offentliga sektorn med mycket varierande typ av verksamhet, allt från privata hobbykunder till olika utbildningsverksamheter, forskning och industri. I vårt utbud finns råvaror, ugnar och processutrustning men också olika typer av tjänster som t.ex. serviceuppdrag och engineering. 

Om jobbe
Som ordermottagare / innesäljare kommer du både att arbeta med att ge service till nya kunder men också, i hög grad, kundvård till befintliga. En stor del av arbetet innebär rådgivning och försäljning per telefon och mail samt butiksförsäljning från vårt kontor och butik i Malmö. Arbetet omfattar även mindre teknisk rådgivning av ugnar och diverse maskiner. 

 

Arbetsuppgifter

 • Kundvård och rådgivning till befintliga kunder
 • Ordermottagning
 • Offerter och uppföljning
 • Medverka vid kundevent och kundutbildning
 • Diverse, för tjänsten, förekommande administration

Önskad erfarenhet

 • Dokumenterad vana av försäljningsarbete och kundvård
 • Gymnasial utbildning
 • IT-mognad på medelnivå (vi jobbar bl.a. i Office)
 • Erfarenhet av att arbeta i CRM-system är meriterande
 • Professionella kunskaper i svenska (skriftliga och muntliga) samt godkänd nivå av engelska
 • Förståelse för Danska och Norska är meriterande
 • Intresse för kreativa produkter

 

Personlig profil
Hos oss vill vi fokusera på hög kvalité och kundvård så stor vikt läggs därför vid att du är en relationsskapande person som är bekväm med mycket kundkontakt. Du kommer att få en gedigen introduktion till bolaget och arbetsuppgifterna med en introduktionsvecka i Malmö och därefter kontinuerlig uppföljning tillsammans med våra säljare och försäljningschef.

Vi utgår ifrån att du är en utåtriktad och social person som inte räds för att träffa nya människor och knyta kontakter.

En stor del av arbetet handlar om rådgivning av hur man använder våra produkter och att introducera nya som kan vara av intresse för kunden. Det handlar om kreativa produkter för att jobba med keramik och glas så en kreativ läggning är en stor fördel samtidigt som vi sätter stor vikt på att man kan skapa en bra köpupplevelse för kunden. Eftersom det även förekommer en del teknisk rådgivning genomför vi löpande internutbildningar så att vår personal känner sig trygga i sina roller. 

Vi erbjuder dig
I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i en marknadsledande organisation med mycket bra team-känsla och hög trivselfaktor. Du får en grundlig introduktion, professionellt säljstöd och löpande internutbildning samt inte minst möjligheten till personlig utveckling.

Kontakt
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, telefon 0708-30 65 43.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare, innesälj, butikssäljare,