Customer Integration Specialist / Integrationsspecialist

Vill du spela en nyckelroll i att designa, utveckla och implementera kundlösningar? Har du erfarenhet av att utforma EDI-lösningar i samarbete med kunder, försäljningsorganisation och företag? Vill du få möjlighet att själv forma din roll och ditt arbete? 

Då har vi en spännande position för dig på Fristads AB. Vi ligger i framkant inom vår bransch och kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du får en stor frihet under ansvar. Hälsa är viktigt, därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vårt arbete präglas av Fristads ledord; passion, enkelhet och tillsammans. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Om rollen: 
Som Customer Integration Specialist samarbetar du med andra experter, inklusive IT-arkitekter och affärsspecialister, för att kartlägga, designa och föreslå de bästa lösningarna för våra kunder, säljorganisation och affärspartners. Rollen ger dig ansvar för design, utveckling och implementering av CFS (Customer Facing Solutions).

Du kommer att delta i kundmöten för att ta in kundens krav på lösningarna och analysera vilken information kunderna kan tillhandahålla. Tillsammans med kunden och vår interna organisation kartlägger du och definierar omfattningen för kundens integration. Därefter förväntar vi oss att du designar den optimala EDI-lösningen för kunden samt implementerar den.

Rollen innebär breda kontaktytor och kräver förståelse ur både ett tekniskt och ett affärsmässigt perspektiv. Du kommer bli navet vid implementeringen av nya kunder, driva den fortsatta utvecklingen samtidigt som du säkerställer effektiviteten och driften av våra befintliga integrationslösningar. Det är en omväxlande roll i vilken du arbetar nära vår försäljningsavdelning, produktionsavdelning och kundservice i olika interna projekt.

 

”Vi erbjuder en självständig roll - samtidigt som du blir en av spelarna i vårt Business Support Team. Som chef vill jag vill ge dig förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Arbetsmiljön kännetecknas av öppen kommunikation, vardagshumor och högt tempo.

Du blir en del av ett team vars syfte är att på ett lösningsorienterat sätt stötta både verksamhet och kunder. Vi är engagerade, har en positiv inställning och olika bakgrund. Vi brinner för att göra skillnad varje dag. Du kommer att få ett självständigt, innehållsrikt och varierat jobb som du själv får vara med och forma då rollen är ny.” 

- Anna Jinesjö – Service Delivery Manager

 

Personen vi söker:

  • Har erfarenhet av att driva och delta i kundrelaterade IT-projekt från uppstart till avslut.
  • Är flexibel, tar ägandeskap för sina arbetsuppgifter och levererar enligt plan.
  • Är initiativtagande, strukturerad och trivs med många kontaktytor.
  • Har en relevant utbildning och erfarenhet av integrationslösningar från en liknande position.

Vi förväntar oss att:

  • Du har erfarenhet av EDI, XML, CSV och kunskap om Biztalk.
  • Du är bra på att kommunicera på alla nivåer i organisationen.
  • Du talar affärsmässig engelska och svenska (eller annat nordiskt språk).

Det är en fördel om du:

  • Har kunskap och erfarenhet från klädindustrin.
  • Är bekant med M3.


Placering
Du kommer att jobba på vårt nybyggda huvudkontor i Viared strax utanför Borås. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anna Jinesjö, telefon 033 – 20 22 38

Ansökan
Ansök via länken nedan. Vi intervjuar löpande och tjänsten är för tillträde omgående. 

Vi ser fram emot din ansökan.

Om Fristads
Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Vi har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till bl.a. hantverkare, industriarbetare och servicepersonal. Fristads säljer varumärket Fristads via återförsäljare. Återförsäljarna består till största del av industri/bygg handel, arbetsklädersbutiker med inriktning personligt skydd och/eller profil och tvätterier. Fristads erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.

Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har två egna produktionsanläggningar. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Läs gärna mer på www.fristads.com 


Sökord: integration, it, utvecklare, programmerare, it support, tekniker, systemarkitekt, systemutvecklare,systemarkitektur, projektledning, it-projektledare, projetledare