Säljare till Skåne / Blekinge
Med placering på vår anläggning i Helsingborg


Vill du jobba i ett av Sveriges 500 största bolag? Vi söker nu en driftig säljare till Helsingborg.

Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel och vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textilier och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.

Tjänsten
Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsbearbetning. Cross-sales inom våra produktområden är också en del av vår säljkultur. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av ditt distrikt. Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Din profil

  • Du har flera års erfarenhet från fältförsäljning och har en hög drivkraft och vill lyckas
  • Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
  • Du har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat
  • Du är ansvarstagande och har en god planeringsförmåga
  • Du har erfarenhet av att arbeta med och sträva efter att överträffa budget
  • Du är van att arbeta med KPI:er

Vi i säljteamet kännetecknas av resultatfokus och servicekänsla samt vinnarskalle och det vill vi att du också gör. Vill du så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Krav
Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning samt körkort. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt marknadsledande bolag med en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat. Du får en tjänstebil och självklart arbetsverktyg såsom dator, mobil och iPad. Vi ser till att du får fortlöpande kompetensutveckling. Låter det spännande? Sök redan idag!

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Lind, Försäljningschef på tfn 0702-67 96 66.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV via länken nedan.

Vi jobbar med löpande urval, sök idag – du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare