Säljkoordinator / marknadskoordinator 
Göteborg


Idag är vi, tillsammans med vårt systerbolag Intenso Teknikrekrytering, 15 medarbetare på vårt fina huvudkontor på Klippan i Göteborg. Vi rekryterar just nu ytterligare en rekryteringskonsult, men behöver även rekrytera en sälj- och marknadskoordinator. 

Arbetsuppgifter
Som sälj- och marknadskoordinator hos oss på Säljpoolen arbetar du främst som ett säljstöd till rekryteringskonsulterna där du prospekterar och kartlägger potentiella målgrupper, gör utskick och följer upp leads i Upsales CRM. Du kommer även att ansvara för bolagets marknadskommunikation via våra kanaler, som t.ex. webbsida, sociala medier, intranät och CRM i syfte att påverka och attrahera potentiella kunder.

 

Du kommer även arbeta med:

 • Att vara involverad i vår sälj- & marknadsplan 
 • Implementering av, och proaktivt arbeta med, vårt nya CRM-system (Upsales)
 • Arbeta löpande med SEO och Google Analytics
 • Copywriting
 • Ta fram marknads- & konkurrentanalyser

 

Vi erbjuder
Som sälj- och marknadskoordinator hos oss i Göteborg arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare med som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Du erbjuds pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

 


Vi jobbar i team, där du kommer att samarbeta med vår annonsansvarig.

"Jag kommer samarbeta en hel del med dig som blir vår nya Sälj- och marknadskoordinator. Den perfekta matchen för min del är någon som har ett öga för design men framför allt är en stjärna på analyser, SEO och sociala medier. Då tror jag vi skulle kunna komplettera varandra bra och dra nytta av varandras kunskaper på bästa sätt."

Läs mer om vad Maria har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/saljpoolen-koordinator

 

Din profil
För att både trivas och lyckas hos oss och i denna roll, tror vi att du har följande egenskaper:

 • Aktiv, engagerad och trivs med att bygga samt utveckla goda relationer
 • Du kan det där med copy, allt från att sätta kommatecken på rätt plats till att på ett genomgående sätt förmedla vårt budskap
 • Trivs med att arbeta i ett dynamiskt och säljinriktat bolag

Meriterande erfarenheter

 • Utbildning inom kommunikation/marknadsföring
 • Kunskap om CRM-systemet Upsales
 • Arbetat med SEO och Google Analytics
 • Tidigare erfarenhet som sälj- och marknadskoordinator
 • Goda kunskaper inom digitala medier

 

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Hampus Johansson på tel. 031-7045194 alternativt Dan Andersson på tel. 031-7045171.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. För mer information gå in på www.saljpoolen.se

Sökord: koordinator, säljkoordinator, marknadskoordinator, marknad, marknadsföring, digital marknadsföring, sociala medier, social media specialist