Säljare
Distrikt Öst / Storstockholm

Som en av våra 4 säljare i Sverige kommer du att jobba självständigt med t.ex. försäljningsaktiviteter mot slutkunder, teknisk stöd och utbildning av återförsäljare. Du skall vidareutveckla distriktet via relationer till såväl slutkunder som återförsäljare med utgång från hemkontor och kommer till stor del att planera ditt eget säljarbete och vardagen med support från Skandinaviska huvudkontoret.

 

Vi erbjuder

  • En trygg arbetsplats i en professionell och innovativ verksamhet med en stark marknadsposition
  • Spännande och utmanande arbetsuppgifter inom ett distrikt med stor utvecklingspotential
  • Frihet under ansvar
  • Konkurrenskraftiga villkor
  • Fullt utrustad demonstrationsbil

 

"Det bästa med jobbet är definitivt att jag löpande blir utmanad på mitt kunnande och får tänka nytt och kreativt i samarbete med kunderna samtidigt som jag kan lösa väldigt konkreta och praktiska behov. REMS är ett starkt varumärke inom branschen vilket ger ett omedelbart förtroende hos kunderna. 

Jag får själv planera och ta ansvar för mina aktiviteter men samtidigt är vi ett litet team med bra möjligheter att ta inspiration och hjälp av mina kollegor."

- Hans Kåwert, Säljare

 

Din profil
Din personlighet kan beskrivas som utåtriktad, självdriven, initiativrik, strukturerad, målriktad och trovärdig. Vidare ser vi gärna att du:

  • Har erfarenhet inom B2B försäljning eller i hantverksbranschen
  • Har god förståelse för teknik, kundservice och bra affärsmannaskap
  • Bor strategisk i distriktet

 

Efter en noggrann utbildning i vårt utbildningscenter ingår du i distriktet med fokus på Storstockholm och avgränsad med Uppsala, Västerås i norr, Örebro i väst samt Linköping i söder.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Allan Langhorn på telefon +45 24764070.

Urval sker löpande, vi ser gärna att du söker tjänsten så snabbt så möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
REMS är en ledande tysk tillverkare av maskiner och elverktyg för professionell bearbetning av rör, med verksamhet i hela världen och mer än 650 anställda. REMS Scandinavia A/S är ett dotterbolag till REMS GmbH & CO KG med kontor i Køge och 14 medarbetare som är baserade i Norden. Se mer på www.rems.de.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, byggsäljare