Vill du vara med i vår fortsatta expansion i Sverige och är intresserad av att driva eget företag, med ett helt supportteam i ryggen? Bli en del av Veterankrafts framgångsrika team! 

Franchisetagare
till Helsingborg

Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som har ett 30-tal kontor runtom i Sverige och som har haft en mycket positiv tillväxt sedan starten och är en av få företag som blivit utsedda till Sveriges Gasellföretag 5 år i rad. Denna tillväxt har vi skapat genom våra engagerade medarbetare och Franchisetagare runt om i landet. Våra veteraner hjälper tusentals privatpersoner och företag varje år med många olika tjänster.

Vad innebär det att vara Franchisetagare på Veterankaft?
Som Franchisetagare får du tillgång till ett beprövat franchisekoncept som ger dig ypperliga möjligheter att snabbt ge dig avkastning på din investering. Du startar upp utan dyra lokal-, maskin- eller personalkostnader. Inträdesavgiften är begränsad och under första året återinvesterar Veterankraft en stor del av inträdesavgiften i marknadsföring. Dina arbetsuppgifter blir bl.a.

 

  • Försäljning mot företag och privatpersoner
  • Rekrytering av veteraner 
  • Matcha rätt veteran till rätt kund
  • Kontinuerlig uppföljning av genomförda uppdrag

 

Vi ger dig en gedigen utbildning och du får kontinuerlig coachning längs vägen. Vårt supportkontor hjälper dig med marknadsföring samt sköter löneutbetalningar och fakturering. 

 

Är du rätt för Veterankraft? 

  • God lokalkännedom och ett utbrett kontaktnät på orten
  • Är serviceinriktad och tycker om att jobba med människor
  • Trivs med aktiv försäljning och har en stark personlig drivkraft
  • Vet vad det innebär att motivera och leda personal
  • Kan hantera affärssystem och har en administrativ ådra
  • Är villig att satsa på att bygga och utveckla ditt eget företag

 

"Det mest stimulerande med jobbet är att man driver ett eget bolag med hjälp av ett större varumärke. Att de tjänster vi erbjuder är efterfrågade. Man hjälper både kunder och veteraner. Våra veteraner är glada att få en sysselsättning samt ett tillskott i kassan."

Läs mer om vad Peter Nisser har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/veterankraft

 

Varför veteraner?
Våra veteraner är pensionärer som vill förgylla vardagen genom att jobba extra. De jobbar för att de vill, inte för att de måste och det återspeglas i arbetsglädjen i allt de gör. De vill fortsätta använda sin yrkeskunskap, göra en insats, uppleva en härlig gemenskap samt ha möjligheten att få jobba på sina egna villkor. Veteraner har lång erfarenhet att luta sig tillbaka emot och därmed blir startsträckan kort när de påbörjar ett uppdrag.

 

Vi ser fram emot att få starta och bygga upp Helsingborg tillsammans med dig. 

Välkommen med din ansökan!


Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Dan Andersson på tel. 0708-128888

 

Om företaget
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag från Skåne i söder till Luleå i norr med de flesta typer av tjänster och bemanningslösningar. Vi hjälper dig som privatperson med det mesta i trädgården och i hemmet. Det kan röra sig om beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning, enklare och mer avancerade hantverkstjänster, barnpassning, städning, läxhjälp och snöskottning.

Till företag erbjuder vi ett av marknadens mest effektiva bemanningslösningar där du som kund själv väljer omfattningen på uppdraget. Exempel på uppdrag kan vara inom administration, värd/värdinna, redovisning/ekonomi, försäljning samt HR. Betalning sker per timme utan krav på kontraktstid. Det våra företag uppskattar mest är att det är samma veteraner som kommer varje gång samt att den livslånga erfarenheten gör att startsträckan är minimal.

Läs mer om företaget på www.veterankraft.se/