Fältsäljare - Non Food

Lämplig bostadsort: Växjö med omnejd

Har du erfarenhet av att arbeta i en säljfokuserad roll mot dagligvaruhandeln och vill bli en del av framgångsrika Conaxess Trade? Som fältsäljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen.

Vi erbjuder
Conaxess Trade är ett framgångsrikt företag med starka varumärken. Vi håller ett högt tempo och har god kamratanda. Conaxess Trade ställer höga krav på sina anställda vad gäller ansvar och engagemang samtidigt som vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. I tjänsten står Conaxess Trade för tjänstebil, mobil och surfplatta.

Arbetsuppgifter
Som fältsäljare kommer du att vara butikernas samarbetspartner, göra behovsanalyser, presentera kampanjer, föreslå aktiviteter, diskutera lönsamhet och värde på varumärken som Gillette, Head and Shoulders, YES, Lypsyl mf. Till din hjälp har du en engagerad ledning, en erfaren mentor, proffsigt säljmaterial och hjälpsamma fältsäljkollegor.

 

Kvalifikationer 

  • Minst två års erfarenhet från en liknande roll eller som ansvarig inom berörd kategori i butik
  • Erfarenhet av att arbeta mot dagligvaruhandeln
  • Svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Minst gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller marknadsföring
  • God datorvana
  • B-körkort

 

Din profil
Som person är du trygg och genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att en av dina främsta motivationsfaktorer är att leverera goda resultat och att överträffa dina mål. Som fältsäljare är du van att fatta beslut samt att motivera dina kunder i regionen mot bättre resultat för båda. Du är en lagspelare som är engagerad i allt du gör och du har god planeringsförmåga.

Kontakt
Vid frågor kontakta gärna divisionschefen Lars Peltomaa på 070-636 52 56.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Conaxess Trade täcker sju nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör. De tänker globalt men agerar lokalt. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken Conaxess verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, B2B, DVH