Vi expanderar och söker nu dig som vill vara med på vår resa

Teknisk säljare
Stockholm

Vi erbjuder
Vanpee är ett välmående företag med 12 st anställda i Sverige. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i Bromma. Vi arbetar med produkter inom elektromekanik, kablagematerial, kontaktdon samt passiva komponenter. Gemensamt för dessa områden är att vi samarbetar med ledande tillverkare av kvalitetsprodukter.

Vi erbjuder ett stimulerande och fritt arbete med möjlighet till att både växa och utvecklas i en spännande roll. Vi kan erbjuda interna utbildningar inom Lagercrantz samt lägger även stor vikt vid en god introduktion.

 

"Vi ser fram emot att du vill bli en del av vårt företag och säljteamet inom Vanpee. I vårt företag arbetar vi sedan många år med ett flertal intressanta producenter, leverantörer, kunder och samarbetspartner. Vi har mångåriga kontakter med våra kunder och erbjuder, med utgångspunkt, industriell infrastruktur produkter inom elektromekanik, kablage, för montage och installation samt spårbarhet.

Våra kunder verkar bland annat inom fordonsindustrin, kablagetillverkning och inom elinstallation. Din roll i Vanpee blir, att till befintliga samt nya kunder, representera vår produktportfölj, erbjuda lösningar inom olika applikationer med fokus på att utveckla företagets närvaro och försäljning i den svenska marknaden.

- Jens Haenel, VD

 

Din roll
I rollen som teknisk säljare kommer du att både bearbeta och utveckla framförallt befintliga kunder, där du ska ta fram och föreslå olika kundanpassade lösningar. Till din hjälp har du både support och stöd från kollegor men även ett nära samarbete med våra leverantörer som ibland följer med ut på möten för att hitta den bästa lösningen.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Bromma. Våra kunder finns i hela Sverige men distriktet du kommer att arbeta i kommer att vara avgränsat.

Din profil
Du har erfarenhet från försäljning och besitter en naturlig förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Alternativt jobbar du idag som installatör eller tekniker och känner att du gärna vill ta ett annat spår och satsa på en karriär inom försäljning.

 

  • Du har både tekniskt intresse och förståelse
  • Kanske du har erfarenhet av att jobba som installatör etc, eller är i början på din karriär där du jobbat med någon form av teknisk industriell försäljning 
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har sinne för affärer och en stor social förmåga

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691. 

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 Vanpee AB är en distributör av högkvalitativa och innovativa produkter.Vi erbjuder komponenter inom elmekanik, kablage samt kontaktdon för produktion och elinstallation. Med hög teknisk kompetens, kundfokus, service och tillförlitlighet levererar vi enligt förväntningar.Vanpee ingår i Lagercrantz gruppen vars aktie är listad på NASDAQ OMX Stockholm sedan 2001.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljare, teknisk försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning,