Säljare
Malmö

Som ett familjeägt företag med cirka 30 000 anställda världen över fokuserar vi på tillväxt genom innovation. Med våra unika logistiktjänster, skräddarsydda branschlösningar och den intelligenta IT-baserade kontrollen av leveranskedjorna ses vi som en viktig drivkraft för branschen över hela världen. 

Som en del av den globala DACHSER-familjen, lever du efter de värden som vår företagskultur står för. Detta inkluderar ett intresse för internationella affärer samt en respektbaserad interaktion och gemensam uppskattning inom teamen. Din huvuduppgift blir att skapa affärsrelationer med potentiella kunder som värdesätter kvalitet men du kommer även att tilldelas befintliga kunder.

 

"Att arbeta för ett globalt familjeägt företag är verkligen något speciellt. Det är svårt att förmedla för utomstående hur Dachser lyckats få oss anställda att känna oss som en familj. Den platta organisationen och ägarfamiljens närvaro präglar hela företagskulturen. Dachsers platskontor i Malmö har under en lång tid gjort ett fantastiskt resultat.

Nu är det dags för nästa fas, vi skall växa, vi skall investera i framtiden, Vi investerar nu i våra anställda, i vår terminal och arbetsmiljö. Ett av Dachser's ledord är: "We shall be the preferred workplace in our industry" - låt mig berätta mer om vår framtida resa"

- Carl-Johan Westas, Branch Manager Malmö & Göteborg 

 

Din profil

  • Vi ser gärna att du har hunnit skaffa dig säljerfarenhet
  • Du har kunskap och kompetens omkring logistik
  • Du letar efter en långsiktighet i din arbetsgivare, så att du tar dig tid för att lära känna företaget och dess kultur
  • Du har ett stort driv/energi, kreativitet och är lösningsorienterad
  • Du tycker väldigt mycket om kundmötet och att bygga långsiktiga relationer med kunder
  • Du tycker om att arbeta och planera din vardag självständigt 
  • Du behärskar Office-paketet

 

Idag kan du vara verksam som trafikplanerare eller arbetar på en kundtjänst. Som person trivs du i en teamorienterad arbetsstruktur och har en positiv inställning till din omgivning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en mycket grundlig introduktion som även innebär internationella utbildningar. I tjänsten ingår tjänstebil, friskvårdsbidrag och självfallet alla relevanta säljhjälpmedel. Kollektivavtal (Unionen).

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Läs mer på www.dachser.se

Sökord: försäljare, försäljning, utsälj, utesäljare, teknisk säljare, teknisk försäljning