Platschef
till Beach Center

Världens största beachvolleyhall drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges i särklass största klubb för beachvolley, Göteborg Beachvolley Club. Klubben, som är en non-profit organisation med för närvarande drygt 1500 medlemmar, ingår i Svenska Riksidrottsförbundet RF. Vi arrangerar nationella och internationella tävlingar från nybörjare till motionär och elit, träningsgrupper, skolsamarbeten, företagsevent, kickoff och konferenser. Verksamheten bedriver, utöver beachvolley, restaurang med dagens lunch, a la carte och barutbud. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i östra Göteborg, granne med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har anläggningen över 230.000 besök.


Beskrivning av tjänsten
Med ett fokuserat och tydligt ledarskap planerar, genomför och följer du upp verksamhetens avdelningar reception, bar, städ och restaurang så de kan ge service av god kvalité till såväl medlemmar i föreningen som till kunder utifrån. Du har personal- och budgetansvar samt rapporterar till företagets VD.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har sinne för detaljer. Du triggas av en utmanande vardag och ser lösningar där andra ser hinder och att motivera och engagera din personalstyrka personifierar dig. Att själv vara operativ och jobba i vår miljö ser vi som en förutsättning.


"Spelglädje, gemenskap och hänsyn är klubbens ledord. Vi brinner för vår sport, vår gemenskap och vår anläggning. En platschef hos oss kommer att ha en viktig och central roll i vårt fortsatta arbete och leda verksamheten in i framtiden."

- Anneli Friborg, Ordförande Göteborg Beachvolley Club

 Huvudsakliga ansvarsområden 

  • Ha kontakt med externt anlitade leverantörer inom exempelvis drift, IT, bevakning, mat/dryck, städ och avfallshantering och säkerställa att tjänsterna utförs enligt kontrakt.
  • Operativt arbetsleda den dagliga verksamheten.
  • Ansvara för att dokumentation och administration för exempelvis myndighets-besiktningar finns och att dessa utförs korrekt.
  • Drift och underhåll av fastigheten.
  • Utveckling och förbättring av verksamheten i hall och restaurang.
  • Budgetansvar inom rollens kostnadsområden.
  • Personalplanering.
  • Kvalitetssäkring i alla led

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet i ledande befattning inom något eller flera av områdena restaurang, fastighet, ekonomi eller IT. Du tycker om att vara en kulturbärare som inspirerar personal och ger besökare ett gott intryck. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i den här rekryteringen.Vi erbjuder:
För rätt person finns stora möjligheter att påverka och utveckla Beach Center. Du erbjuds en central, ledande roll med frihet under ansvar. Träning ingår för dig som vill, såväl beachvolley som gym på Beach Fitness. 

Ansökan
 Tryck på "Ansök" nedan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknadschef
Anders Nordahl 0733-281901 anders@beachcenter.se eller VD Ulf Norman
0733-475282 uffe@gbcbeach.com 


Välkommen med din ansökan!


 

Sökord: Chef, Ledare, Platschef, Regionchef