Tekniker 
Stockholm

Om tjänsten
Vill du vara en del av det lilla företaget i den stora koncernen? Vi söker en Tekniker som till största delen kommer arbeta i Stockholm med omnejd men det kommer också förekomma en del resor till övriga Sverige samt Norge och Danmark. Du kommer ingå i ett team med fem Tekniker samt en planerare/koordinator. 

Dina arbetsuppgifter innefattar att installera och serva automatiska dörrsystem samt kringutrustning. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med vår koordinator som kommer planera dina dagar från vårt huvudkontor. Detta innebär även att du kommer att: 

 • Driva mindre projekt
 • Ha kundkontakt
 • Telefonsupport
 • Administrera egenkontroller och kontrollböcker
 • Rapportera via surfplatta och planeringsprogrammet ”Smartday”

 

"Jag har själv jobbat som tekniker i flera år och vet vad jobbet innebär för att man ska lyckas. Jag började på record pga. produkterna och en bra företagskultur. Det är ett litet företag i Sverige och här finns möjlighet att synas och höras.

Vi har gjort en del stora förändringar i organisationen samt flyttat huvudkontoret till Väst Sverige. Det senaste året har jag fokuserat på att bygga ett hållbart team av medarbetare som tillsammans ska ta mer marknadsandelar ". 

- Mattias Kristensson, Verksamhetschef

 

Vi erbjuder
Som inledning får du en veckas introduktion i Köpenhamn/Göteborg, därefter kontinuerlig uppbackning och stöd från dina kollegor och närmaste chef som du kommer samarbeta tätt med. Det är viktigt i företaget att man får de verktyg man behöver, såsom kompetensutveckling genom utbildningar och kvalitativa verktyg.

Din profil
I denna roll så gäller det att man är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Det kommer vara frihet under ansvar. Du har tidigare arbetat som tekniker med liknande arbetsuppgifter och har god teknisk kompetens. Du vill vara med och bidra till ett företag under tillväxt. Du är en viktig del av framgång och utveckling. Det är viktigt att du är: 

 • Noggrann och strukturerad
 • Förmåga att anpassa sig när ny fakta kommer in
 • Gilla telefonrelationer och kontakt med kunder och kollegor
 • Komma i tid
 • Erfarenhet av liknade arbete
 • Tekniskt intresse

 

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta Mattias Kristensson, Verksamhetschef, record - 0707-20 70 15.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Om företaget
Välkommen till record Sverige AB, en del av agta-record gruppen. Vi är världsledande inom automatiska dörrsystem. record Sverige AB är ett av 26 dotterbolag till record i Schweiz. Koncernen arbetar internationellt och har en omsättning på ca 2,5 miljarder kronor. Vi har funnits med på den svenska marknaden i över 40 år, tidigare under namnet ”Dörr & Fasadteknik”. År 2000 förvärvade moderbolaget samtliga aktier i bolaget.

Under 2018 och början 2019 gjordes ändringar i organisationen. Vi har nu ett nära samarbete med record Danmark och Norge som också tillhör record Nordic. Detta har ökat effektiviteten och servicen till kunden.