Är du en person som brinner för att skapa mervärden för kunder och samtidigt få dem att känna sig värdefulla? Då är du given i vårt team! Vi stärker vår säljorganisation och söker nu en

Säljare
Göteborg

Som säljare jobbar du nära dina kunder och har en tydlig vilja och drivkraft att förstå deras behov. Du bidrar med lösningar som skapar ett ökat värde för kunden och utvecklar ett samarbete som bygger på förtroende. Ditt ansvar kommer att sträcka sig genom hela säljprocessen och omfatta allt från att identifiera och besöka kunder till avslut och vidareutveckling av affären. Du kommer in i ett proffsigt team med en härlig teamkänsla och kommer att ha ditt huvudsakliga fokus på nya och befintliga kunder inom fastighets- och byggbranschen. 

 

"Vi är marknadsledande inom vår bransch och proffs på avloppsunderhåll, sanering och skonsam schaktning. Vi måste hela tiden vara på topp i vårt säljarbete för att vara kundens förstaval. Det är min roll att se till att vår säljorganisation har rätt förutsättningar i sitt jobb. Vi är ett proffsigt och sammansvetsat gäng som stöttar och peppar varandra för att leverera det bästa erbjudandet. 

Teamet är viktigt för att vi ska vara framgångsrika, våra olikheter berikar och gör oss vassare. För mig är det viktigt att som ledare involvera alla, då vår gemensamma erfarenhet och kunskap skapar de bästa lösningarna för våra kunder. Det hjälper oss att lösa allt från enklare punktinsatser till komplexa helhetslösningar inom infrastruktur eller industri.

För just den här säljrollen ser jag en taggad, affärsdriven lagspelare som tycker kundmötet och att hitta lösningar på kundens utmaningar är det bästa som finns. Att jobba hos oss innebär att bli en del av ett härligt, sammansvetsat team som drivs av att göra vardagen enklare för våra kunder. Det finns stora möjligheter att påverka både sin arbetsdag och sina utvecklingsmöjlighter. För personlig utveckling såväl som utveckling i rollen som säljare erbjuder vi kontinuerlig utbildning och workshops."

- Carina Nowak, Sälj- och marknadschef

 

Din profil

  • Tycker att kundmötet är något av det viktigaste som finns
  • Kan fokusera på kundnyttan i vårt erbjudande
  • Är duktig på att se och ta vara på affärsmöjligheter
  • Är en lagspelare
  • Har intresse och förståelse för tekniska lösningar

Om du har erfarenhet av återvinnings-, saneringsbranschen eller liknande, gärna med erfarenhet av farligt avfall, ser vi det som ett plus. 

Vi erbjuder dig relevanta säljhjälpmedel, tjänstebil, friskvårdsbidrag och vi har kollektivavtal (Unionen) Marknadsmässig fast lön.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom avlopp, vatten och avfall och som sådant kan vi erbjuda tjänster inom Högtrycksspolning, TV-Inspektion, Relining, Torr- och Grävsugning, Avfallshantering, Service av Oljeavskiljare och Slamsugning. Våra kunder är allt från kommuner och industri till fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vår jourverksamhet gör att vi är tillgängliga dygnet runt och kan hålla en hög servicegrad. Läs mer om oss på www.cleanpipe.se

Sökord: försäljare, försäljning, försäljare, teknisk försäljning, teknisk försäljare, utesälj, utesäljare, fältsäljare, industriförsäljning, industriell försäljning