Säljsupport / Sales Support
Göteborg / Upplands Väsby

Vi söker en administrativ säljsupport med stort kundfokus för placering på huvudkontoret i Göteborg alternativt i våra nya lokaler i Upplands Väsby.

Vi erbjuder dig intressanta möjligheter att jobba i ett internationellt företag. Du blir en viktig del av vårt team, där din insats räknas, du får stöd från kollegor och chefer som verkligen vill att du skall lyckas!

Arbetsuppgifter
Som säljsupport på KSB bildar du ett tight team med säljarna och övriga medarbetare. Du kommer att utgöra en viktig kugge där du ansvarar för hela processen från mottagen order till leverans i utsatt tid. Arbetsuppgifterna innefattar: 

  • registrera order
  • inköp och kontakt med våra egna producerande enheter och externa leverantörer
  • leveransbevakning
  • kundkontakter för att planera och informera om pågående leveranser
  • sammanställa dokumentation till våra kunder

 

Din profil
Du är engagerad och socialt utåtriktad person. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt men du arbetar även bra i team där ni hjälper och stöttar varandra. Du har förmåga att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer och ser service till kunden som en självklar del i arbetet. Du är ansvarsfull, noggrann, driven, flexibel, lösningsorienterad och tycker om utmaningar.

Din bakgrund
Det här är ett spännande jobb för dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter dvs. support, administration eller innesäljare/ordermottagare. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), både i tal och skrift samt vana vid affärs- och CRM-system. Vi arbetar i SAP och ser gärna att du har erfarenhet av detta. 

Kontakt
Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Lizette Mayer, 070-4202483.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, vi ser därför gärna att du ansöker omgående. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om företaget
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15600 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg men har även helt nybyggda lokaler i Upplands Väsby. Det är ett expansivt företag där 74 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen uppgår till ca 350 MSEK.

KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.


Sökord: kundservice, säljare, försäljare, försäljning, säljsupport, kundtjänst, innesäljare, teknisk säljare, försäljningsingenjör