NORMA Sweden ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av kopplingslösningar. Vi söker nu en   

Customer Sales Coordinator / Säljkoordinator
Göteborg


Arbetsbeskrivning

Tjänsten som Customer Sales Coordinator på Norma Group innebär att du arbetar med stora nyckelkunder inom automotive branschen, i nära samarbete med Key Account Manager. Du ingår i ett globalt företag där du agerar länk mellan kunden och utvecklings- och produktionsanläggningar inom Norma Group runtom i Europa. Dina arbetsuppgifter innefattar att hantera och styra affärsprocessen från förfrågan till order och kontraktsgenomgångI denna roll har du överblicken över nya och befintliga affärer och koordinerar de aktiviteter som involverar Norma-koncernen. 

 

"Vår framtidsvision är att bli en av Europas bästa leverantörer vad gäller produktutbud, teknisk kompetens och service för att möta behovet vad gäller utvecklingsprojekt och komponenter till fordonsindustrin och dess underleverantörer.

Vi har stort förtroende för våra kollegor. Trots att vi jobbar i ett högt tempo i en teknikintensiv bransch som ställer stora krav på oss som leverantörer så försöker vi att hitta glädje och energi i vårt dagliga arbete."

Läs mer om vad Tomas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/norma-group/customer-coordinator

 

Vi erbjuder
Som en del av en världsomspännande och välstrukturerad koncern kan vi erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Tjänsten som Customer Sales Coordinator ger mycket god insikt i vår verksamhet och är en perfekt utgångspunkt för vidare avancemang inom NORMA Group. På vårt kontor i Göteborg ges du utrymme att ta plats och sätta din prägel på kontor och miljö.

Din profil
Vi söker dig som är snabbfotad, detaljorienterad och noggrann. Du vågar vara kreativ och kan ta alternativa vägar för att nå dit du ska. Det är även viktigt att vara lyhörd och ödmjuk men med pondus och skinn på näsan. Är du dessutom driven att vilja utvecklas, kan du komma långt inom vår verksamhet. Vidare ser vi att du:

 

  • Har förståelse för produktions- offererings- och kontraktsprocesser ur ett administrativ perspektiv 
  • Har tidigare erfarenheter från automotivebranchen  
  • Du har en Högskoleutbildning inom relevant område
  • Har du erfarenhet av Office-paketet och har arbetat i affärssystem - är det meriterande
  • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift
  • Att ha ett intresse för automotive är självklart positivt  

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kim Töllinen på tel. 031-704 51 82.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
NORMA Group är en global, världsledande aktör inom det som benämns Engineered Joined Technology med produktkategorier som slangklämmor, snabbkopplingar och kompletta plastsystem för distribution av media såsom vatten, luft, olja eller bränsle. Idag är NORMA Group operativa i mer än 60 länder med egna anläggningar i 29 av dessa. Bolaget har cirka 9000 anställda, varav knappt 100 personer är anställda i NORMA Sweden. NORMA Sweden har sin tillverkning i Anderstorp med försäljningskontor i Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret ligger i Maintal, Tyskland.  

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, koordinator, innesäljare, innesälj,