Senior Cloud Integration Specialist
Malmö 

Pulsen Integration söker dig som trivs i en miljö där en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande kunder i olika branscher och miljöer är vardag.

Pulsen Integration har idag ett team med flera mycket erfarna molnutvecklare och arkitekter som du kommer att få jobba med och tillsammans leverera smarta och öppna molnlösningar bland annat inom IoT, integration och AI. Pulsen Integration ser ett starkt växande verksamhetskrav knutet till moln och hybrida integrationslösningar hos deras kunder, vilket kommer att vara ett av deras fokusområden framåt. 

 

"I Malmö är vi många som är väldigt duktiga inom integrationsdomänen med fokus på molnet i roller från utveckling, arkitektur och ledning. Molnet är ett område som växer och där vi ser framtiden hos våra kunder och i de projekt vi jobbar med."

- Peter Andersson, Regionchef Malmö

 

Tjänsten
Som Cloud Specialist har du ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera molnlösningar i olika kundprojekt. Du kommer ha ansvar för planering, genomförande och fastställning av design samt arkitektur av molnlösningar. Du är med från början som specialist i införsäljningsfasen och fortsätter sedan med förstudie, val av lösning, arkitektur, informationsmodell och metodik. Du deltar i planering, genomförande och uppföljning av teamets löpande arbete och följer upp med kunden. 

Vidare kommer du även arbeta med test, verifiering och dokumentation av genomförda lösningar. Internt bidrar du med att utveckla metodik, verktyg och processer. Vi ser gärna att du som specialist bidrar till att utveckla befintliga och nya kunderbjudanden och koncept och har intresse för att bevaka teknologi och utvecklingen på marknaden. 

Tjänsten är stationerad på Pulsens kontor i Malmö och arbete sker både ute hos kund och internt. 

 

"Det är mycket frihet under eget ansvar och vi får möjligheten att arbeta med ny spännande teknologi. Jag gillar Pulsen Integration som det lilla i det stora. Vi har en väldigt familjär och genuin känsla inom Pulsen Integration där alla känner alla och det är högt i tak samtidigt som vi har med oss Pulsen koncernen i ryggen som tillhandahåller tryggheten av ett större bolag."

- Johan Lindahl, integrationsutvecklare / integrationsarkitekt

Läs mer om vad Peter och Johan har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/pulsen/teknik

 

Varför Pulsen Integration?

Hos Pulsen får du:

 • Möjlighet att påverka kunders och Pulsen Integrations framtid
 • Arbeta med de bästa i branschen
 • Jobba i team och projekt med olika roller, både från kontoret och på plats hos kund
 • Tillgång till verktyg och arbetssätt som är i branschens framkant
 • Arbeta i fräscha lokaler med bra arbetsmiljö
 • Tillgång till målstyrt arbetssätt, men med frihet under ansvar
 • Djupare och bredare kompetens, samt möjlighet till olika ansvarsområden och roller
 • Stora utvecklingsmöjligheter både för dig som person och för företaget

Dina kvalifikationer

 • Relevant utbildning inom IT/Teknik
 • Lång erfarenhet inom programmering med fokus på C#, Java eller NodeJS
 • Gedigen erfarenhet av utveckling i antingen MS Azure, GCP eller AWS
 • Gedigen erfarenhet av arkitektur i distribuerade molntjänster
 • Gedigen erfarenhet att jobba enligt DevOps principer
 • God förståelse för kundens behov, kunna ta fram tekniska lösningar för att skapa mervärde för kundens verksamhet
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

 

Din Profil
För att lyckas i rollen krävs det en förmåga att fånga och dokumentera kunders kravbild, skapa och rekommendera lösningar samt hantera kundförväntningar. Utöver detta ser vi att du driver din egen kompetensutveckling, som du gärna delar till kunder och medarbetare.

Som person är du en lagspelare som är strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar. Du kan jobba självständigt, ta egna initiativ och tycker om att ta dig an nya utmaningar och teknik.

Kontakt och ansökan
Låter det intressant? Vill du vara med på Pulsens resa framåt så tveka inte att söka tjänsten. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in ansökan redan idag. I den här rekryteringen samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. 

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om Pulsen
Med effektiva digitala informationsflöden mellan människor, mobila enheter, molntjänster, system och organisationer ökar flexibiliteten och därmed möjligheten att utveckla en verksamhet mot nya mål. Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden.

Sökord: integrationsutvecklare, integrationsarkitekt, cloud integration, molnintegration, C#, Java, NodeJS, MS Azure, GCP