Teknisk innesäljare / Kundsupport
Stockholm

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete där du kommer att ha en viktig roll i en teknikledande global koncern med världsledande produkter. Du kommer att vara placerad på vårt svenska huvudkontor i ljusa fräscha lokaler intill vattnet vid Liljeholmen. Vi har en trevlig och varm företagskultur där vi jobbar mot uppsatta mål och samtidigt hjälper varandra för att hitta de bästa lösningarna till våra kunder. Att ligga steget före och vara proaktiv är en viktig del av tjänsten och gemensamt ser vi till att utveckla din kompetens inom försäljning, produkter och tjänster.

Om tjänsten
Som innesäljare kommer du att ha daglig kontakt och samarbete med våra kunder och dina kollegor. Rollen innebär teknisk support, sammanställning och uppföljning av offerter, prisuppgifter, logistikfrågor samt att vägleda våra kunder inom Georg Fischers hela produkt- och tjänsteportfölj för att skapa det mervärde och högt ställda krav som våra kunder efterfrågar. Du kommer att arbeta inom både SAP, Microsoft Dynamics CRM och digitala säljverktyg.

Din profil
Vi söker dig som har förmåga att planera och arbeta självständigt. Du har både ett tekniskt intresse och förståelse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har förmågan att skapa positiva relationer och är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du ska förstå kundens behov och kunna ge support genom hela produktens livscykel. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet och/eller erfarenhet från branschen. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Anette Bergman 0702-96 96 91.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om företaget
Georg Fischer är ett ledande industriföretag med huvudsäte i Schaffhausen, Schweiz med en omsättning på över 4 Miljarder CHF och ca.15 000 anställda över hela världen. Koncernens största affärsområde GF Piping Systems utvecklar, producerar och marknadsför rörledningssystem för en säker transport av flytande och gasformiga medier inom VA, VVS, Marin och industriella applikationer. Georg Fischer AB i Stockholm är det svenska försäljningsbolaget för GF Piping Systems och ansvarar för den svenska och finska marknaden. Vi är 45 anställda med en omsättning på cirka 350 Mkr.