Senior Account Manager 
till Kungälv 

Fila Nordic söker nu en Senior Account Manager som kommer att utveckla befintliga kunder och dessutom aktivt arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter över hela Sverige, där du förser dem med hela bolagets produktsortiment som består av tusentals artiklar. Befintliga och potentiella kunder är i huvudsak stora samt medelstora bolag, men kan också vara relativt små bolag av historiska eller strategiska anledningar. Du arbetar självständigt, men du kommer också att arbeta nära din ledning och andra kollegor för att tillgodose kundernas behov.

Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion på kontoret i Kungälv, där du kommer att ta rygg på VD och kollegor för att lära känna dem samt verksamheten och dess produkter på bästa sätt. Du kommer tillhöra ett internationellt bolag vilket innebär att du kommer få både utbildningar och göra affärsresor med kunder till koncernens fabriker runt om i världen.

I denna säljtjänst har du fast lön + bonus baserat på din prestation. Du kommer tillhandahållas tjänstebil och andra nödvändigheter för att lyckas i denna roll.   

 

Din profil
Vi ser gärna att du besitter följande personliga egenskaper:

  • Orädd, framåt och har en stor passion för försäljning
  • Självgående, bra planeringsförmåga, god framförhållning och analytisk
  • Ödmjuk, vänlig, avslappnad och trivs med att jobba i en mindre organisation


Tidigare erfarenheter
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat med produktförsäljning, både mot mindre och stora företag. Du är van att hantera stora volymer och avtal för att hjälpa kunden på bästa sätt. Har du tidigare erfarenhet inom tillverkande företag, alternativt sålt kontorsutrustning, är det meriterande men inget krav. 

Du är en erfaren användare av Excel, samt har lätt för att arbeta i affärs/CRM-system. Svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-80 32 94.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 


Om företaget
"Med cirka 20 anställda är FILA Nordic det nordiska baserade företaget i FILA Group. Det är ett verkligt nordiskt företag som ansvarar för försäljning och marknadsföring av alla FILA Group-produkter till hela regionen, inklusive Island. Med en säljstyrka i hela regionen och strategiska partnerskap i alla länder strävar FILA Nordic efter att bli distributören av de mest eftertraktade kreativa och märkningsverktygen som säljs i Norden till skolsektorn, specialiserade industrigrossister och detaljhandlare samt till konsthandlare och utbildningsinstitutioner."

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, account manager, senior account manager, Key account manager