Automationstekniker
Region Syd

Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker för fastigheter?

KTC söker nu tekniker till deras kontor i region Syd. KTC tror på öppna system med Internet som infrastruktur, där styrsystem, smarta energibesparande lösningar, mätning, och andra delar är en del av nätet på samma sätt som smartphones, datorer och skrivare. Du kommer arbeta i nära samarbete med kunder som är byggbolag och fastighetsägare i regionen, primärt Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd.

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

 

 

Det bästa för oss är att det är väldigt fritt, eller frihet under ansvar kan man ju säga. Man får vara ute mycket och det finns ingen vanlig dag eftersom alla dagar är olika. Vi har en naturlig kunskapsöverföring mellan oss kollegor eftersom alla känner alla, det är vår superkraft"

– Conny Svensson, arbetar som tekniker för eftermarknad i Göteborg

 

Arbetsuppgifter
Som Automationstekniker på KTC har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät, både internt och externt. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och att arbeta med digitalisering av högteknologiska fastigheter. På sikt kan vi erbjuda dig ett större ansvar. 

  • Felsökning, underhåll och installationsarbete inom fastighetsteknisk utrustning
  • Säkerställa daglig drift av tekniska fastighetssystem
  • Medverka till merförsäljning genom att föreslå förbättringar och uppdateringar

 

Din profil
Du trivs i en roll där du får utveckla dig själv och företaget, med yttersta målet att säkerställa att kundens förväntningar uppnås vad gäller kvalitet och leverans. 

 

  • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
  • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och VVS
  • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
  • B-körkort

Som person är du serviceinriktad och trivs med kundkontakter, är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.

 

Kontakt
Låter det intressant? Vill du vara med oss på vår resa framåt så tveka inte att söka tjänsten. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in ansökan redan idag. I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om KTC Control AB
KTC Control är ett utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Med 40 års erfarenhet av att utveckla smarta lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, kan vi oerhört mycket om energi. Tillsammans med våra kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion – vi vet också att den är lönsam. 

Sökord: energieffektivisering, energioptimering, projektledning, fastigheter, fastighetsdrift, fastighetsoptimering, energibesparingar, energiförbrukning, fastighetsautomation, inomhusklimat, gratisenergi, kostnadseffektivt, miljövänligt, entreprenadjuridik, uppdragsledning, gratis energi, grön digitalisering, kundrelationer, fastighetsbransch