Säljare
Stockholmsregionen

Som säljare hos Träullit kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att bearbeta och utveckla relationen med både befintliga och nya kunder som främst är inom undertakssegmentet men även ÅF och föreskrivna led. Du kommer ansvara för hela säljprocessen och även vara delaktig i vår marknadsföring samt planering av marknadsaktiviteter. 

Allt högre krav på hållbarhet och miljö gör att våra produkters attraktivitet ständigt ökar och det finns en stor potential i att utveckla marknaden.

 

Din profil 

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning B2B inom bygg-/undertaksbranschen
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

 

Vi erbjuder
Vi ger dig tillgång till ett väletablerat varumärke i ett familjeföretag där hjärta och hjärna i samspel skapar långsiktig hållbarhet. Vi söker nu dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Träullit bygger med naturlagarna! Vi har sedan starten 1946 tillverkat miljövänliga träullsskivor av cementbunden träull. Träull av gran från närodlad skog, sammanfogad med ren cement, ger unika egenskaper åt ditt hus. Egenskaper som till exempel: god ljudabsorption, mycket bra värmeisoleringsförmåga, hög värmelagringsförmåga, dokumenterat hög motståndskraft mot brand, mögel och röta, mekaniskt stark och god putsbärare. En i grunden mycket enkel produkt som uppfyller dagens krav på både människans miljö och vår jords resurshantering. Vårt huvudkontor och fabrik ligger djupt inne i Ydres skogar, i södra Östergötland.