Försäljningschef
Göteborg

Vill du jobba i ett framåtlutat medieföretag som befinner sig mitt i hjärtat av bygg- och fastighetsbranschen? Vill du jobba med digital marknadsföring på de allra senaste och modernaste nyhetsplattformerna? Vill du jobba med produkter som engagerar tiotusentalsmänniskor varje dag, både i Sverige och internationellt? 

 

 

"Vi ska befästa och utveckla vår position som Sveriges ledande mediabolag mot fastighetsbranschen inom våra digitala marknadsplatser, nyhetsbrev och mötesplatser såsom diverse olika event runt om i landet."

Läs mer om vad Rolf har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/fastighetssverige

 

 

Om tjänsten
Tjänsten som försäljningschef på Fastighetssverige är en spännande, affärsinriktad och rolig roll där du kommer vara med att bygga upp och utveckla ett framgångsrikt säljteam i bolaget. Som försäljningschef ska du utveckla försäljningen, dels genom att leda, utveckla och motivera säljarna och dels genom ett eget operativt säljarbete. 

Du kommer själv och tillsammans med ledningsgruppen arbeta med att vidareutveckla våra koncept och implementera dem för att tillsammans med säljteamet nå bolagets uppsatta försäljningsmål. Tjänsten innefattar även:

  • Ansvar för att bolaget når uppsatta försäljningsmål
  • Att rekrytera, coacha och utveckla säljare samt bygga en bra teamanda
  • Att målstyra och följa upp säljaktiviteter
  • Att utveckla en positiv säljkultur med tävlingar och aktiviteter på och utanför jobbet

Din profil
Vi söker dig som motiveras av att göra affärer, är relationsorienterad och har lätt för att skapa nya kontakter mot vår målgrupp samt nyckelpersoner i och kring fastighetsbranschen. Vi ser även att du:

  • Har goda ledaregenskaper samt ett genuint intresse för människor och affärer
  • Är målinriktad, strukturerad och gillar att leverera resultat själv såväl som via säljare
  • Är duktig på att coacha, målstyra och motivera säljare
  • Har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera både internt som externt
  • Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och av digital försäljning ser vi det som meriterande

 

Vi erbjuder
En spännande roll i ett företag med ett av Sveriges starkaste varumärken, där du får vara med och fortsätta att stärka vår position på marknaden. Du kommer ingå i bolagets ledningsgrupp som vid ett par tillfällen varje år har utvecklingsarbete både i Sverige och internationellt.

Vi sitter på ett av Göteborgs bästa kontorslägen, ca. 200 meter från Kungsportsplatsen med närhet till NK, SATS och flera charmiga restauranger runt hörnet. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta i en aktiv och positiv kultur där vi värdesätter kvalitet framför kvantitet. Du erbjuds marknadsmässiga villkor.  

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på 0708-128888.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Fastighetssverige är ett privatägt mediebolag som har varit verksamt i Fastighetsbranschen i cirka 23 år. Våra kunder är fastighetsägare, fastighetskonsulter, mäklare, advokater, revisorer, banker med flera i hela Sverige. Fastighetssverige har en ledande position på marknaden, med flera etablerade och välkända produkter såsom fastighetsmagasin och digitala mediekanaler som levererar dagliga fastighetsnyheter mot den svenska men också internationella fastighetsbranschen - tillexempel: Fastighetssverige.se – branschens ledande nyhetssajt med tiotusentals läsare varje vecka. Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler. Nordicpropertynews.com – den första sajten som samlar nordiska nyheter till en internationell läsekrets.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, försäljningschef, chef, säljchef, key account, account manager,