Säljare / Account Manager
Stockholm

Med vår kunskap och med mycket starka leverantörer i ryggen, söker vi på OmniProcess nu en Account Manager som skall hjälpa oss att fortsätta ta marknadsandelar.

Arbetsbeskrivning
Som Account manager hos oss utgår du från vårt huvudkontor i Solna, för att bearbeta bolag inom exempelvis processindustri, läkemedelsindustrin, VA m.m. Det tänkta distriktet täcker Stockholm med omnejd men det är fortfrande resor inom hela Sverige. Säljcyklarna varierar från snabba avslut till långa förhandlingar innan överenskommelse. Läs mer via länken nedan för mer information om de högklassiga produkter som vi tillhandahåller våra kunder https://www.omniprocess.se/produkter/.

Detta är en självständig tjänst som innebär att du kommer bearbeta en lång lista av redan befintliga, vilande och potentiella kunder inom ditt distrikt. Du utgår inledningsvis från kontoret i Stockholm, men det finns möjlighet att arbeta hemifrån.

 

"Jag tycker det är kul att hjälpa folk både privat och inom affärslivet och därför så gör jag mitt allra yttersta för att stötta mina kollegor. Jag lägger mycket fokus på tillit och prestation och tror på att ge säljarna fria händer att göra på sitt sätt så att vi kan få nytta av varje anställds egenskaper."

Läs mer om vad försäljningschefen Daniel Lidberg har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/omniprocess

 

Vi erbjuder
Vi är mitt i en satsning av att arbeta effektivare och förmedla ännu större mervärde för våra kunder. Detta gör att vi arbetar mer tvärfunktionellt än någonsin och tar emot just din input för att förbättra hela företaget. Därmed så är denna roll strategiskt viktig och du har chans att påverka med dina tankar och idéer.

Under förutsättning att mål uppnås så ges stor frihet att sköta det dagliga arbetet på egen hand. OmniProcess är en del av Addtech AB så det finns bra möjligheter till avancemang i karriären inom den egna koncernen. Vi ser att våra Account Managers på sikt blir Key Account Manager och om ambitionen finns, tillslut bli en affärsutvecklare inom bolaget.

Utöver överenskommen lön så ges 28 semesterdagar, förkortad arbetstid under sommarhalvåret, tjänstepension i likhet med kollektivavtal, tjänstebil och förmånlig försäkring.

Din profil
Du har ett genuint intresse för försäljning och teknik. Vi söker dig som har förmåga att gå på avslut och stänga affärer. Du är en god lyssnare, snabbfotad, besitter förmågan att prioritera och har en fallenhet för att tillgodose kundens behov. Då vi är ett distributionsbolag så gäller det att du kan se synergierna mellan våra olika leverantörer för att hitta den bästa lösningen på applikationen hos kund. 

Det är fördelaktigt om du har erfarenhet från processindustrin och har några års säljerfarenhet ute på fält. B-körkort är ett krav.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 0706-578074 alternativt Hampus Johansson på 0720-803294. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Företagsbeskrivning
OmniProcess AB bildades i juni 2002 genom en sammanslagning av Kontram AB och Bergman & Beving Process. Vår avsikt med förvärvet av Kontram AB och bildandet av OmniProcess är att ge oss möjligheter att växa ytterligare genom att tillföra de resurser som fört fram koncernen till en ledande position inom teknikhandel i Norden. 2008 utökade vi sortiment framför allt inom flödesmätare genom att förvärva verksamheten i SEG Process AB. Vi vill hjälpa till att förbättra effektiviteten i svensk industri.

Vi är 28 medarbetare placerade på 10 orter i Sverige. Vår långa erfarenhet i kombination med ett mycket brett utbud av utrustning ger oss möjligheten att erbjuda ekonomiska lösningar. Med mer än 450 års samlad erfarenhet erbjuder vi kunskapsöverföring i form av kurser, seminarier, drifttagning och problemlösning.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljare, fältförsäljning, account management, account manager, key account, teknisk säljare, teknisk försäljning