Teknisk Säljare
Sundsvall

Vi söker nu en tekniskt driven säljare inom hydraulik. Du kommer att sälja in våra lösningar samt service till kunderna som återfinns över hela landet, främst inom tillverkande industri. Som säljare hos oss ansvarar du för hela säljprocessen men kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att erbjuda bästa lösningarna till våra kunder. Det är en hel del resande i denna tjänst, 3-4 dagar i veckan och du kommer utgår från vår anläggning i Sundsbruk.

 

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom hydraulikområdet samt god teknisk förståelse
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

 

Vi erbjuder
För rätt person är GS-Hydro ett företag där utvecklingsmöjligheterna är mycket goda, det är en verksamhet under stark tillväxt och det ges stora möjligheter till flexibilitet och att själv påverka ditt arbetssätt. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 0705-668780 eller Hampus Johansson på 0720-803294. Urval och intervjuer sker löpande. 

Ansök genom att skicka oss ditt personliga brev samt CV via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!  

 

 

Om företaget
GS-Hydro är en ledande globala aktör av ”kompletta icke-svetsade rörsystem”. Vi finns representerade i mer än 15 länder och har ca 400 anställda och ingår i det Italienska företaget Interpump Group. År 2019 beräknas omsättningen i koncernen bli ca 65M€. Vi levererar kompletta system, (Design/Engineering, material & komponenter, prefabricering samt supervisorservice), kundanpassade, prefabricerade rörmoduler och/eller separata ledningskomponenter. GS-Piping systemet används i en rad olika applikationer av kunder i olika industrisegment såsom Marin, Offshore, Landbaserad industri.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, utesäljare, utesälj, fältsäljare, fältförsäljning, försäljningsingenjör, industriell försäljning, industriförsäljning, industrisäljare