Distriktsansvarig säljare
Stockholm

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av distriktet och företaget.
      
Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med teknisk försäljning och ansvarar för region Stockholm. Du kommer aktivt arbeta med att besöka våra kunder inom VA, VVS och industri och föreslå lämpliga lösningar och produkter. Vår försäljning sker via återförsäljare så stor del av tiden kommer bestå av att besöka slutkunden, bygga vårt varumärke, supportera våra grossister samt bearbeta föreskrivande led.  

Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen från prospektering, offerering till avslut. Stor del av din tid kommer att vara på fältet och du utgår från vårt kontor i Stockholm. 
 

"IBECO är ett bolag med korta beslutsvägar vilket jag trivs med. Vi har alltid kunden i fokus och som säljare kommer du att vara aktiv på fältet och besöka kommuner, entreprenörer och konsulter. Jag vill att mina säljare skall känna att de har mycket frihet under ansvar och att de har möjlighet att utvecklas i sina roller. "
 
- Andreas Carlberg, Försäljningschef

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av att ha arbetat med försäljning.
  • Teoretisk och praktisk förståelse inom VA/VVS området är meriterande.
  • Erfarenhet av att arbeta mot entreprenörsledet är meriterande.
  • Kan självständigt driva på och planera ditt försäljningsarbete.
  • Erfarenhet av att jobba med säljstöd/affärssystem.  
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B- körkort är ett krav.
 
Din profil
Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och får möta kunden ute på fältet. 
 
 
Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.  
 
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! 
 
 
Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och har lager och kontor i Borlänge och Göteborg. 2019 förvärvades IBECO av Norvatek Invest AB, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA- lösningar. Koncernen omsätter idag tillsammans ca 600 mkr. Läs mer om oss på www.ibeco.se.

Sökord: Teknisk säljare, sälj, försäljning, distriktssäljare, regionssäljare, sales, distriktsansvarig säljare, utesäljare, fältsäljare.