Försäljningsdirektör
Borås / Stockholm

I rollen som Försäljningsdirektör har du det övergripande ansvaret att utveckla vår verksamhet i Sverige och Norge. Till din hjälp har du ett säljledningsteam, idag bestående av fem säljchefer, som du leder och utvecklar. Totalt består säljorganisationen av 40 medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. 

Du har erfarenhet av en liknande roll idag, där kunderna består av återförsäljare som i sin tur säljer till slutkund. Vidare är du en erfaren ledare som anser att en viktig uppgift är att utveckla teamet och individerna. Dessutom har du en mycket stor kommersiell drivkraft och kompetens, där relationsbyggande är helt naturligt för dig.

 

Vilka egenskaper tror du man behöver ha för att lyckas som Sales Director SE hos er?
Du är passionerad och affärsmässig lagledare som är duktig på att säljleda och inspirera kunder såväl som den egna organisationen. Att vilja ta en aktiv del av utvecklandet av hela Fristads är en förutsättning såväl som ett genuint intresse för hållbarhet. 

Hur är Fristads som arbetsplats?
Fristads är ett företag i konstant utveckling – vår ambition är att hela tiden utveckla oss och erbjuda våra kunder de bästa produkterna på ett hållbart sätt. Våra kärnvärden Passion, Enkelhet, Tillsammans och Prestation är grunden i vårt arbete för att utveckla våra kunders affär med oss. Vi har ett mycket nära samarbete inom säljorganisationen och tillsammans med våra kollegor på Fristads. Fristads utmärker sig som en mycket bra arbetsplats där alla trivs och kan utvecklas!

- Anders Hulse, VD

 

Din profil 

  • Erfarenhet av att leda en större säljorganisation
  • Erfarenhet av produktförsäljning via återförsäljare
  • Relevant företagsekonomisk utbildning och kompetens
  • Välutvecklat affärsmannaskap
  • Resultatorienterad med förhandlingsvana
  • Välstrukturerad och analytisk
  • Relationsstark
  • Lämplig branschbakgrund kan vara byggbranschen, Work Wear eller PPE


Placering
Tjänsten är placerad vid vårt nya HK i Viared strax väster om Borås. Du kan även ha din utgångspunkt vid vårt säljkontor i Stockholm men får då räkna med frekvent närvaro vid HK.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Vad vi kan erbjuda dig
En spännande roll för att ta Fristads resa till nästa nivå. Du är en del av ett team där samarbete och möjligheter är nyckeln. Det är en roll med mycket kundkontakt och utvecklande av hur vi arbetar med våra kunder. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, gratis frukt och en egen restaurang där man kan beställa mat till ett förmånligt pris.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan skickas via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Fristads har en marknadsledande position på den svenska marknaden vad beträffar design, marknadsföring och försäljning av arbetskläder. Vi har en optimistisk syn på utvecklingen de närmaste åren, då vi befinner oss i ett starkt expansionsskede med höga ambitioner. Vi är en del av Fristads Kansas Group och koncernen omsätter drygt 4 miljarder SEK och har ca 1600 anställda, varav ca 200 arbetar på huvudkontoret i Viared strax väster om Borås. Läs mer på www.fristads.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, säljchef, försäljningschef, KAM, key account, account manager, sales manager