Utesäljare / Säljare 
till Stockholm med omnejd

Är du säljaren som sätter gränsen för vad som är möjligt? 
Välkommen till M&P!

Vi söker en driftig och alert säljare för att bearbeta vårt väletablerade återförsäljarnät. Du arbetar inom ett distrikt som sträcker sig från Stockholm, Mälardalen och Gotland. Du bor inom distriktet på fastlandet.

Våra återförsäljare hittar du inom flera olika branscher, t.ex. färgfackhandeln, byggvaruhus och järnhandeln.

Som säljare kommer du i första hand bearbeta och utveckla våra befintliga kunder, men även bearbetning av nya återförsäljare och kundgrupper förekommer i tjänsten. Du kommer att genomföra olika aktiviteter och insatser hos dina kunder för att öka lönsamhet, generera fler affärer, och för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med återförsäljarna.

Att sälja in kampanjer och nyheter, utbilda butikspersonal samt skapa relationer med såväl butikspersonal och chefer är en del av dina arbetsuppgifter. Din produktportfölj är välfylld med högkvalitativa och välkända varumärken.

Du som söker:

  • Har erfarenhet som fältsäljare/ utesäljare
  • Är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
  • Har du ett genuint intresse som ”gör det självare” är det en stor fördel
  • Är driftig och har förmåga att övertyga människor
  • Är affärsmässig och långsiktig i din försäljning
  • Är kreativ och mottaglig för nya idéer, du vågar testa och prova nya tillvägagångssätt
  • Har stor drivkraft och förmåga att arbeta självständigt

 

 

"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 13 medarbetare och omsätter ca 60 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren."

- Magnus Lönegren, VD var med och grundade företaget 1996.

 

 

Vi erbjuder
Du blir en del av ett expansivt och framgångsrikt företag och får ett spännande och utmanande arbete. Du får arbeta med många upparbetade återförsäljare där utvecklingspotentialen är stor och du får möjlighet att sätta din egen prägel på kundrelationen. Som anställd hos oss har du goda utvecklingsmöjlilgheter och marknadsmässiga villkor. Du blir en del av ett härligt gäng med duktiga och kompetenta medarbetare.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 0720-71 13 19. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  


M&P Paint & Coatings AB är en distributör och tillverkare av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Sedan starten 1996 har vi på M&P Paint & Coatings riktat in oss på högkvalitativa produkter som är lätta att använda, oavsett om man är professionell hantverkare eller ambitiös amatör. Vårt breda sortiment är innovativt och ändamålsenligt, vilket både återförsäljare och slutkunder brukar uppskatta. Genom åren har vi tillsammans med våra samarbetspartners byggt upp en gedigen kompetens inom färg och ytbehandling. Vi erbjuder inte bara de bästa produkterna utan även effektiv support till våra återförsäljare. I slutändan bidrar detta till ett smidigare försäljningsarbete och nöjdare användare. Vi är också kända för våra snabba leveranser. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på vår hemsida www.mpdiy.com

 

 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, utesälj,