Produktionschef
till Örebro 

Vill du jobba ett marknadsledande och välkänt bolag vars mål är att ha helt klimatneutrala tvätterier? Vi söker nu en erfaren produktionschef som delar våra klimatmål och som älskar att jobba med att utveckla och förändra medarbetare och arbetsmetoder.

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl.a. industrin och verkstäder. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar ca 1400 leveransadresser i mellersta Sverige och vi är ca 30 anställda.

Tjänsten
Produktionschefen har det övergripande ansvaret för produktionen på anläggningen. Du ingår som en viktig medlem i anläggningens ledningsgrupp och rapporterar till platschefen.

Till ansvarsområden hör bl.a: 

  • Driva förändringsarbete för ökad produktivitet
  • Produktions- och bemanningsplanering
  • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalité
  • Uppföljning och rapportering av arbetsmiljöfrågor som är högt prioriterade

Din profil
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av produktionsplanering och styrning, gärna från tillverkande industri och/eller logistikbranschen. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flera års erfarenhet av att leda personal, gärna från en större organisation och i en mångkulturell verksamhet. Du är genuint intresserad av människor, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att motivera andra för att nå bästa resultat.

Krav
Utbildningsmässigt har du en högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet samt har intresse för och vana av att driva utveckling enligt Lean och 5S.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande internationellt företag, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl-Erik Wallin, platschef, på telefon 070-659 29 14.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Sista dagen för ansökan är den 27 September 2020.

 

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Sökord: chef, produktion, ingenjör, civilingenjör, högskoleingenjör, logistik,