Distriktansvarig säljare
Göteborg

Tebo Byggtillbehör söker en relationsstark säljare med hög servicegrad. Nu får du chansen att bli en del av ett sammansvetsat säljteam där dina synpunkter och idéer värdesätts.

 

"På Tebo bryr vi oss om varandra på ett personligt plan och det smittar av sig på våra kunder och självklart på våra medarbetare. På Tebo strävar vi efter att ständigt utvecklas och erbjuda ett attraktivt sortiment i en bransch som alltid utvecklas."

Läs mer om vad Martin, VD, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/tebo-byggtillbehor

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsansvarig säljare för västra Sverige som ska arbeta mot återförsäljare och slutförbrukare inom byggfackhandel. Du kommer framför allt ansvara för att utveckla de befintliga kundrelationerna, men även skapa nya affärer. Tjänsten innefattar produktdemonstrationer, teknisk rådgivning samt att vara aktiv säljhjälp. Du arbetar mot uppsatta mål och budgetar, både inom projekt och under eget ansvar.

Du utgår hemifrån och har daglig kontakt med säljteamet i Sverige och rapportera direkt till VD.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett positivt och sammansvetsat säljteam som gemensamt utvecklas och kämpar tillsammans. Vi är ett växande företag med stark marknadsposition och en eftertraktad produktportfölj. Du får jobba med kvalitetsprodukter riktade mot proffsen. Din kompetens och service efterfrågas och uppskattas av kunderna som du bygger långvariga relationer med.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som distriktsäljare / fältsäljare, har du även arbetat inom byggbranschen eller industribranschen är det meriterande. Ett hantverksintresse samt hög servicenivå är viktigt för att lyckas och trivas i denna roll. Då du kommer att resa mycket i tjänsten är B-körkort ett krav. Övernattningar förekommer i tjänsten. 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 0720 71 13 19. Urval och intervjuer sker löpande. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

 Företagsinformation
Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj. Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna. Tebo Byggtillbehör drivs av Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm.