HTH Odenplan AB växer och söker ytterligare en

Projektledare 
Stockholm

Vi söker en projektledare inom kökssnickerier till projektmarknaden. Våra kunder omfattar idag byggentreprenörer över hela Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter 
Arbetet som projektledare är mycket varierande då du kommer att ansvara för hela processen. Kundkontakt, rit- och offertfasen, orderbehandling samt projektledning. Du ansvarar för dina egna projekt och har HTH:s egna system samt övriga i teamet som stöd.

Din profil 
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar ett högt tempo. Rätt personlighet som kompletterar den övriga gruppen är viktigt för oss.

 

Vi ser även att du är:

  • strukturerad, noggrann och engagerad
  • självgående och van att arbeta med eget ansvar
  • van IT-användare

 

Har du ritat kök tidigare i CAD-program eller arbetat med köksförsäljning är det meriterande. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Kontakt 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Sannemo på pesa@hth.se. Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om företaget
Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.