Säljare
till Örebro

Vill du jobba i ett av Sveriges 500 största bolag? Vi söker nu en säljare som vill fortsätta hjälpa oss se till att våra kunder kan fokusera på det som de är bäst på, medan vi tar hand om alla frågor kopplade till arbetskläder och personligt skydd.

Vi är landets största leverantör av arbetskläder i kombination med personligt skydd och vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service med fokus på rådgivning, leverans och utveckling. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textilier och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.

Tjänsten
Vi söker dig som motiveras av att jobba mot nya kunder. Rollen präglas av ett högt tempo och självständigt arbete där lösningen för kunden står i fokus. Du kommer att få jobba med mindre och medelstora kunder och ha ett stort eget ansvar där du planerar din vardag själv. Vi ger dig ansvar för hela säljprocessen. Du kommer att få ett stort distrikt som spänner över Mellansverige. Vi tror att lämplig bostadsort är regionen runt Örebro.

Din profil
Viktigast för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar. 

  • Du har flera års erfarenhet från försäljning och är resultatorienterad
  • Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
  • Du har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat
  • Du tar ansvar för att leverera och att jobba utefter organisationens värderingar och mål

Vill du göra detta tillsammans med oss så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Krav
Du har naturligtvis körkort samt behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi kan stolt erbjuda en anställning med konkurrenskraftiga villkor i ett stabilt och marknadsledande bolag. Du erbjuds löpande kompetensutveckling och ett socialt nätverk både nationellt som internationellt. Allt för att du ska utvecklas både personligt och professionellt med oss. Vår filosofi är att om du utvecklas och har roligt på jobbet kommer resultaten!

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Sällberg, Säljchef på 070-612 94 42.

Vi ser fram emot din ansökan, ett personligt brev och CV, via länken nedan senast söndagen den 25 oktober 2020. Vi jobbar med löpande urval, sök idag – du börjar imorgon! 

Välkommen med din ansökan!

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare