LEMO är en erkänd ledare inom design och tillverkning av anpassade precisionsanslutningar och kabellösningar. LEMO med huvudkontor och produktion i Schweiz, har idag 1900 anställda och 19 dotterbolag över hela världen. 

För vårt svenska dotterbolag söker vi nu en

Teknisk säljare
Stockholm

Om tjänsten 
Detta är en intressant och utvecklande roll där du kommer driva och ansvara för hela säljprocessen, från att prospektera och boka möten till att följa upp och utveckla kunderna med mål att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer få stöd i detta arbete av duktiga och kundorienterade kollegor. 

Våra kunder återfinns inom tillverkande teknisk industri, så som fordon, kärnkraft, medicin mm. Du kommer utgå från Lemos kontor i Spånga, men ditt distrikt omfattar Mälardalen och norrut vilket innebär en hel del resor i tjänsten. Du kommer rapportera direkt till vår VD. 

 

Kvalifikationer 

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning av produkter inom el och teknik till tillverkande industrin
  • Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet av komponenter
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
  • Du har goda IT-kunskaper och B-körkort

Din profil

  • Då arbetet är högst självständigt krävs det att du är självgående och har ett stort eget driv och trivs att jobba på detta sätt
  • Du har ett stort affärssinne, är kundorienterad och har lätt för att kommunicera
  • Du har ett strukturerat och disciplinerat arbetssätt samt trivs med en del administrativt arbete
  • Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare

 

Vi erbjuder
LEMO är ett välmående familjeägt schweiziska företag som erbjuder finmekaniska komponenter av yppersta kvalitet. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Rollen innebär stort eget ansvar samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
LEMO och dess anknutna systerföretag REDEL, NORTHWIRE och COELVER tillhandahåller kontaktlösningar genom sin förmåga och kompetens att möta kundernas förväntningar, detta gör vi i 80 länder runt om i världen. LEMOs högkvalitativa push-pull-kontakter finns i en mängd olika utmanande applikationsmiljöer, inklusive medicinsk, industriell kontroll, test och mätning, audio-video och telekommunikation.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account manager, sales, fältsäljare, distriktsäljare, utesäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, industriell försäljning, industriförsäljare, industrisäljare, industriförsäljning,