Säljare 
Stockholm

Vill du vara en del av Blachere Illumination som erbjuder våra kunder en unik, spännande belysningsupplevelse? Vi utökar nu vår säljkår och söker en driven medarbetare till Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare hos oss kommer du fortsätta utveckla samarbetet med våra befintliga kunder samtidigt som du lägger stor vikt på att bearbeta nya. Våra kunder återfinns främst inom bl.a. kommuner, köpcentrum och retail över hela landet, men med fokus i Stockholm och övriga storstäder. Detta gör du genom personliga besök där du säljer in vårt erbjudande. Du kommer vara ytterst delaktig i affärsutveckling och marknadsaktiviteter. Du bor i Stockholmsområdet och vi har vårt kontor i centrala Stockholm. 

Din profil
Som person har du stark drivkraft, är resultatfokuserad och affärsmässig i ditt agerande. För rollen krävs det att du är noggrann, strukturerad och självgående samtidigt som du är en teamplayer och du vet att närvaro ute hos kund ger resultat. 

 

Vi ser även att du har: 

  • Du har jobbat i en liknande roll med uppsökande försäljning, gärna i ett mindre bolag
  • Du har ett tekniskt kunnande och intresse. Har du erfarenhet från belysningsbranschen är det mycket meriterande
  • Du har ett stort affärssinne och har lätt att skapa förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda IT-kunskaper, behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har B-körkort

 

Vi erbjuder
Blachere Illumination står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en mycket central roll i en mindre organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten är en heltidsanställning. 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

Läs mer på www.blachere-illumination.com/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, utesäljare, fältsäljare,