Vi expanderar och söker nu 

Säljare 
Distrikt Bohuslän

Vi utökar nu vårt framgångsrika säljteam och söker därför säljare till distrikt Bohuslän, där lämplig bostadsort kan vara i Trestad regionen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett dynamiskt säljteam och besöker självständigt nya och befintliga dagligvarubutiker inom ditt distrikt som innefattar Hisingen i söder upp till Lidköping och Svinesund där gränshandeln mot Norge även ingår. Du representerar ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på nyheter, kampanjer, exponeringar och säkerställa / öka distribution. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för Danish Crown Foods och för våra kunder. 

 

Arbetsuppgifter

 • Resultatansvar för besöks- och försäljningsbudget
 • Förbereda och genomföra presentationer och kundmöten
 • Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kunder
 • Aktivt bidra till ökad distribution och stärkta marknadsandelar
 • Agera proaktivt som ambassadör för DCF och KLS mot butik
 • Deltagande vid mässor och konferenser

 

"Vi utgår från värdegrunder som känns aktuella och viktiga för våra medarbetare. Vi har också en modern och tillåtande kultur som aktivt bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö." 

Läs hela intervjun med Jonas Västerstig, Försäljningschef på https://career.masterhelp.se/dcf.

 

Din Profil 
Vi söker dig som är ambitiös, säljdriven, resultatinriktad och som sätter kunden i fokus. Du har ett ödmjukt sätt kombinerat med starkt eget driv och gillar självständigt arbete. Du är duktig på att utveckla långsiktiga affärsrelationer och har erfarenhet av försäljning av dagligvaror, och gärna kött & chark. Du jobbar idag som säljare inom DVH alt som inköpare / avdelningsansvarig på färskvaror i butik. 

 • Du har en positiv attityd och framåtanda
 • Din arbetsstil är proaktiv och möjlighetsorienterad 
 • Du har god datavana och erfarenhet av CRM / affärssystem
 • Du är skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer och har en bra presentationsteknik
 • Du tänker och agerar långsiktigt och motiveras av att utveckla bra affärer för oss och våra kunder

 

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Försäljningschef Jonas Västerstig på 0701-093485.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget 
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder och 23 000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Vi är cirka 1 500 anställda och arbetar tillsammans med drygt 6 000 lantbrukare. Vår Svenska verksamhet omsätter ca 6 miljarder sek fördelat mellan KLS Ugglarps och Danish Crown Foods. Med varumärken som Tulip, GÖL, Ugglarps och Dalsjöfors håller vi en stark marknadsposition och representeras i mer än 10 kategorier på den Svenska dagligvarumarknaden. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, key account, key account manager, account manager, KAM, sales, butikschef, kampanjplanerare, DVH,