Säljare 

Göteborg - Lindholmen Science Park

Arbetsbeskrivning
Att jobba som säljare på PS Finance Group innebär en spännande vardag där du kommer få jobba med hela säljprocessen. Du kommer att få ansvara för allt från prospektering, boka egna möten samt att genomföra besök ute hos kund för att till sist, gå på avslut och stänga bra affärer. Prospektering och bearbetning ligger främst på företag i Sverige men även i övriga Norden med ambition att driva in nya spännande kunder till bolaget. Successivt bygger du upp din egen kundplattform från grunden och kommer själv också ansvara för att utveckla den över lång sikt. 

För att trivas behöver du tycka om att jobba med långsiktiga och bra relationer där du till en början kommer att arbeta intensivt med att skapa nya kontakter.  

Du kommer att ingå i ett dedikerat säljteam på tre personer där glädje och passion för sälj präglar det dagliga arbetet. Tillsammans med säljteamet kommer du att få bolaget att nå nya höjder samtidigt som du har en fantastisk personlig utvecklingsresa framför dig. 

Vi erbjuder
PS Finance Group sitter i moderna lokaler vid Science Park på Lindholmen. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med målinriktade kollegor som värdesätter kvalité framför kvantitet. Du kommer att tillhandahålla en stabil grundlön samt en bonus baserad på tydligt uppsatta individuella mål. Tillsammans hittar vi på regelbundna aktiviteter och har kul ihop. Du erbjuds pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och möjlighet att löneväxla. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och vår ambition är att se dig växa i denna roll tillsammans med oss. 


Din profil
Du är kundorienterad och utåtriktad och för att trivas i denna tjänst har du ett driv i att skapa nya kontakter. Du är orädd för att använda telefonen som ett verktyg och du är mycket mån om att alltid vilja leverera hög kvalité till våra kunder i allt du gör.  Du tror även på din förmåga att kunna genomföra ett möte med tydligt fokus på att driva affären i mål.  

Denna tjänst kräver ett sinne för struktur samt en god förmåga för att vara flexibel och anpassningsbar då du hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt. Har du tidigare erfarenhet av inne- eller utesälj är det meriterande och eftersom rollen innebär mycket kundmöten behöver du ha B-körkort.

 

”Jag söker dig som älskar att träffa nya människor och som brinner för att skapa affärsmöjligheter och driva dem i mål. Vårt tighta säljteam präglas av en hög framåtanda, vinnarinstinkt, teamanda och att ha roligt på jobbet.

Jag ser gärna att du har en vinnarskalle då det enligt mig är en förutsättning för att lyckas i din roll som säljare hos oss. Det är inget krav men klart en bra merit om du har utövat någon sport på hög nivå.

I din roll som säljare hos oss kommer ditt hårda arbete ge dig stora möjligheter till att påverka din lön då vi har ett mycket förmånligt provisionssystem. Att vi dessutom erbjuder marknadens bästa tjänster inom vår nisch, är avslutningsvis ytterligare ett stort plus. Jag ser personligen fram emot din ansökan” 

Eric Winter - Försäljningschef 


Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: 
https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta vår försäljningschef Eric Winter, eric.winter@psfinancegroup.com 0709 - 46 12 606.

Välkommen med din ansökan! 


Sökord: Säljare, Utesäljare, Area Manager,  Area Sales Manager, Account Manager, Fältsäljare, Distriktsäljare, Regionsäljare

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Frankfurt. Vi har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. Läs mer om oss på  https://psfinancegroup.com/