Vi expanderar och söker nu

Säljare till Sverige

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad främst i Stockholm med omnejd, men det kan förkomma resor i övriga landet. Du kommer jobba mot både nya och befintliga kunder som återfinns bland hustillverkare, byggbolag, installatörer och återförsäljare inom värme och VVS. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Vi har vårt kontor i Täby där några av dina blivande kollegor sitter samt en fabrik i Motala.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning på fältet, gärna inom branschen eller närliggande.
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende både hos kunder och medarbetare.
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann.
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande jobb i ett mindre, men stabilt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Du kommer vara del av en central avdelning i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak och rapporterar till Försäljningschefen. Vi har marknadsmässiga villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Tjänstebil och friskvårdsbidrag ingår i tjänsten. 

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
ComfortZone AB grundades 2001 och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till såväl den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Tyskland, Danmark, Holland och Irland för att nämna några. ComfortZone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar för flerbostadshus, som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftsekonomi jämfört med många andra värmesystem.

ComfortZone ingår i den holländska industrigruppen Inventum Beheer B.V. som har fokus på förnyelsebar energi, värmepumpar, värme- och varmvattensystem. 

Läs mer på vår hemsida https://www.comfortzone.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager, B2B, sälj