SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom strömförsörjning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment utefter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder. Vi växer och söker nu en  

Projektledare / Teknisk support 
till Göteborg / Kungsbacka


Som projektledare / teknisk support hos oss kommer du vara en viktig person för vår fortsatta expansion och du kommer arbeta med att projektleda sol-, ladd- och energiförvaringsprojekt. Du ansvarar för teknisk support och är delaktig i framtagandet av dokumentation. Övriga arbetsuppgifter kommer bestå av bl.a. RMA-hantering samt servicearbeten. 

 

"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!

Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."

Läs mer om vad Andreas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sellpower

 

Din profil
Vi tror att du är noggrann, kan hantera flera projekt samtidigt och att du har en hög social kompetens. Du är en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

  • Du har erfarenhet och trivs med projektledning
  • Du har ett tekniskt intresse och kompetens
  • Du är praktiskt lagd
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Om du har erfarenhet ifrån branschen eller elbehörighet så ser vi det som meriterande

 

Vi erbjuder
Ett utvecklande och självständigt arbete i ett dynamiskt, trivsamt och framgångsrikt företag, som erbjuder stor utvecklingspotential till dig som medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson 031-7045171, alternativt Kim Storm 0720-711319.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. 

SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren. Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömför­sörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron och lösningar för många vindkraftverk i Sverige. 

SellPower samarbetar med flertalet ledande leve­rantörer av produkter inom solenergi, energilagring och laddstationer för elbilar. Detta i kombination med vår erfarenhet och vårt nytänkande skapar rätt förut­sättningar för att hitta nya kreativa energikoncept för våra kunder.

Sökord: projekt, projektledning, projektledare, el, elektriker,