Vi utvecklar vårt affärsområde Tools och söker en
nu-kör-vi-så-det-ryker
Account Manager Tools

Brinner du för att utmana och bryta ny mark? Har du ett driv att skapa långsiktiga affärsrelationer med optimering av kundens verksamhet i fokus? Är du en erfaren säljare med bakgrund inom verktyg och fästmaterial som vill vara med och vinna fler marknadsandelar? Då kan du vara vår nya Account Manager till produktområde Solar Tools med placering i Göteborg.

Du blir en viktig nyckelspelare i ett nystartat team som arbetar med försäljning inom verktyg och fästmaterial över hela Sverige. Ditt ansvarområde blir att bearbeta marknaden inom ditt distrikt mot uppsatta försäljningsmål och säkerställa att våra kunders verksamhet utvecklas i rätt riktning inom verktyg och fästmaterial. Du kommer att utgå från Göteborg.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter 

  • Genom personliga kundbesök bearbeta nya och befintliga kunder
  • Erbjuda fästmaterial och verktyg som matchar kundens behov
  • Genomföra externa presentationer inom produktområdet Tools
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
Kvalifikationer 
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande försäljning
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • B-Körkort då arbetet innefattar resor och tillgång till tjänstebil
  • Har du ett redan upparbetat kontaktnät ser vi det som meriterande

Profil
Som Account Manager hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du agerar resultatinriktat mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. 

Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att utmana dina kunder i säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi. Vi ser det som meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät inom branschen och framförallt drivet och viljan att utveckla dina affärsrelationer och din egen försäljning. 

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Välkommen med din ansökan via nedan länk. Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Koppel, VD, på 070 186 60 00.

Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 
 
Var social med oss!
 
  

 


Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, tekniskt sälj, försäljningsingenjör, utesälj. utesäljare, fältförsäljning, fältsäljare, account manager,