Vi erbjuder en trygg anställning i ett stabilt bolag som snart firar 100 år!

NKC Produktionsteknik arbetar med processförbättringar och medverkar vid framtagning av nya produkter och processer. Vi står inför många spännande nya utmaningar framöver och är nu i ett skede där vi behöver förstärka vår organisation med en Projektledare inom automation.

Projektledare inom automation
Göteborg

Arbetsuppgifter
Som projektledare på NKC arbetar du med utvecklings- och investeringsprojekt samt processförbättringar inom vår tillverkning. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som tillsammans driver projekt och förbättringar i vår fabrik, där du är spindeln i nätet kring automationsfrågor. Produktionsområderna är uppdelade inom formsprutning av fordonskomponenter, skärande bearbetning, laserskärning och pressning/stansning, där du ansvarar för framtagning av nya koncept i befintliga och nya processer.

Du är vår kunskapsbärare inom automation och ett stöd för såväl den tekniska avdelningen som för produktionspersonalen, där du bidrar med din kunskap. Du är bekväm med att driva förstudie, göra kravsättning, upphandling, installation och driftsättning. Projektarbetet innebär både teoretiskt och praktiskt arbete. Resor kan förekomma. 

 

"Jag var anställd på SKF från 1986 och varit med på NKC sedan starten 2011. Sedan 2007 jobbar jag som projektledare och har gradvis hamnat på denna tjänst, via operatör och tekniker. Vi har en bra stämning i teamet och jobbar bra tillsammans.

Vi är ganska få personer som får dela på det som kommer upp, så man jobbar med många saker. Det är varierande uppgifter, större uppgifter kommer med tiden då man är mer van vid att jobba i företaget. Man jobbar ofta självständigt och får inte vara rädd för att ta egna beslut eller initiativ.

Det mest stimulerande med jobbet är att få jobba självständigt, att se resultatet av sina ansträngningar och att vara delaktig i företagets framgångar. Vi gör ett viktigt jobb för att fabriken skall fungera bra. "

- Charles Wallin, projektledare

 

"NKC är ett lagom stort företag där man arbetar tillsammans och har kontakt med de flesta i organisationen. Jag trivs i rollen som teknisk chef där jag får möjlighet att leda avdelningen framåt i tekniska frågor tillsammans med gruppen. På NKC styr man sina aktiviteter under eget ansvar. Det är en platt organisation med nära till beslut och delaktighet. 

Medarbetarna och vårt arbetssätt, där vi gemensamt hjälps åt att lösa problem, samt möjligheterna och variationen i arbetet, är vad som får NKC att kännas som en modern arbetsplats. För att trivas hos oss bör man vara driven, systematisk, lite enveten och öppen som person då man har många kontaktytor.

Vår organisation bygger på långsiktighet och visionen är att finnas i 100 år till! "

Roger Jonsson, teknisk chef


Kvalifikationer

  • Utbildad automationsingenjör eller liknande kunskap i erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet som projektledare inom industriell automation
  • Både praktisk och teorekisk erfarenhet inom automation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du prestigelös, praktiskt lagd och har god kommunikativ förmåga. Du är en relationsbyggare som trivs i mötet mellan olika människor och funktioner i verksamheten. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och trivs i en ansvarsfull roll där du är drivande och kan påverka.

Uppgifterna i arbetet ställer krav på analys- och problemlösningsförmåga.

 

Kontakt och ansökan
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Nicole Diener, Intenso Teknikrekrytering, på 0735-258686. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget 
NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, med tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. 

NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra två kärnområden: Cages och Automotive. NKC arbetar för att maximera sin potential inom dessa kärnområden för framtiden. Vi strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning.

Sökord: automationsingenjör, el- & automation, automationstekniker, servicetekniker automation, automation engineer, project manager, teknisk projektledare