Hansgrohe utökar sin försäljningsorganisation och söker nu en

Kvalificerad säljare
till Stockholm

Som säljare hos oss är en viktig och stor del av jobbet att skapa nära och långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder i Stockholmsregionen. Dina kunder är grossister, byggbolag, rörfirmor och återförsäljare. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor.

Du kommer att rapportera till den svenska försäljningschefen och ha ett nära samarbete med resten av säljteamet, kundtjänsten och marknadsavdelningen.

 

Personlighet och kompetens 

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning på fältet, inom branschen eller närliggande
  • Du är strukturerad, noggrann, självgående och driven med ett stort affärssinne
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda IT-kunskaper, behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

 

Vi erbjuder
På Hansgrohe får du ett självständigt jobb med en varierad arbetsvecka i ett innovativt och internationellt företag. Du kommer att ha en central roll i vår säljorganisation och ingå i ett team av engagerade och kvalificerade medarbetare. Du kommer att få en grundlig introduktion och produktutbildning samt marknadsmässiga bra villkor. Tjänsten är en heltidsanställning.

Ansökan och kontakt
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74. Urval sker löpande.  

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Hansgrohe är en internationell koncern med cirka 4800 anställda internationellt, samt dotterbolag och försäljningskontor i 55 länder och med huvudkontor i Tyskland. Hansgrohe är en ytterligare del av den amerikanska och börsnoterade Masco Corporation. Våra innovativa produkter för badrum och kök är ledande och erkända som ett resultat av produktens funktionalitet med trendinställning, kvalitet och hållbara egenskaper och produktionsmetoder. Dessa kärnvärden präglar också hela företagets sätt att arbeta. Hansgrohe Nordics har sitt huvudkontor i Danmark nära Århus. Det danska företaget är det administrativa centrumet för Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesljare, fältförsälning, fältsäljare, byggsäljare, jobba hemma, jobba hemifrån, hemmakontor, hemkontor, creative cloud,