Vi förstärker vårt svenska säljteam och söker nu en

Koordinator inom sälj- och marknad
Stockholm

Nu letar vi efter en självgående säljorienterad marknadskoordinator / säljkoordinator. Du kommer att arbeta hemifrån men jobba nära det svenska säljteamet, våra kunder samt med kollegor på vårt nordiska marknadskontor i Danmark och huvudkontoret i södra Tyskland.

Dina ansvarsområden kommer huvudsakligen att vara följande: 

 • Samordning av material för kampanjer och försäljningsaktiviteter hos våra kunder i nära samarbete med vårt säljteam
 • Koordinering av utveckling och beställning av POS-material för butiker och showrooms
 • Underhåll och uppdatering av produktutbudet hos våra kunder
 • Planering av mässor och övriga evenemang
 • Beställning av marknadsföringsmaterial och översättningsuppdrag till svenska
 • Försäljning och markndadsrelaterade besök på nyckelkunder tillsammans med vår försäljningschef eller de regionala säljarna

Du kommer att rapportera till den svenska försäljningschefen och kommer även ha ett nära samarbete med vår marknadschef i Danmark.

Din profil 

 • Du har några års erfarenhet från en liknande roll och gärna jobbat nära både säljkollegor och kunder
 • Du hanterar Adobe-programmen utan problem, främst Photoshop, InDesign och Illustrator
 • Du har goda kunskaper av Officepaketet samt jobbat med PowerPoint
 • Du är kreativ, ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad
 • Du trivs i rollen att vara ett stöd åt dina kollegor
 • Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och relationer med både medarbetare och kunder
 • Du hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift

 

Vi erbjuder 
På Hansgrohe får du ett självständigt jobb med en varierad arbetsvecka i ett innovativt och internationellt företag. Du kommer att ha en central roll i vår marknads- och säljorganisation och ingå i ett team av engagerade och kvalificerade medarbetare. Du kommer att få en grundlig introduktion och produktutbildning samt marknadsmässiga bra villkor. Tjänsten är en heltidsanställning. 

Ansökan och kontakt
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74. Urval sker löpande.  

Välkommen med din ansökan!

 

 Om företaget
Hansgrohe är en internationell koncern med cirka 4800 anställda internationellt, samt dotterbolag och försäljningskontor i 55 länder och med huvudkontor i Tyskland. Hansgrohe är en ytterligare del av den amerikanska och börsnoterade Masco Corporation. Våra innovativa produkter för badrum och kök är ledande och erkända som ett resultat av produktens funktionalitet med trendinställning, kvalitet och hållbara egenskaper och produktionsmetoder. Dessa kärnvärden präglar också hela företagets sätt att arbeta. Hansgrohe Nordics har sitt huvudkontor i Danmark nära Århus. Det danska företaget är det administrativa centrumet för Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Sökord: koordinator, marknadskoordinator, säljkoordinator, marknad, marknadsföring, säljare, försäljare, försäljning, jobba hemma, jobba hemifrån, hemmakontor, hemkontor, creative cloud,