Lagerchef
till Göteborg

I rollen som lagerchef på Fisk Idag hamnar du mitt i händelsernas centrum och är första delen i en kedja där allt ska stämma för att slutprodukten skall ha den utmärkta kvalité som Fisk Idag är kända för. Större delen av tiden spenderas i driften där du leder, fördelar och jobbar tillsammans med din personal och kollegor. Som lagerchef har du personalansvar och du blir del av driftsledningen där du bidrar till att utveckla bolaget vidare. 

Fisk Idag i Göteborg är en av Sveriges ledande fisk- och skaldjursgrossister. Tillsammans med våra systerbolag Fiskerikajen i Köpenhamn, FSG Foods i Fredricia och Kvalitetsfisk i Stockholm bildar vi koncernen Nordward och är tillsammans en av Nordens största specialistgrossister inom fisk och skaldjur.

Dagligen förser vi Sverige med hållbar och högkvalitativ sjömat. Med över 28 år i branschen är vi väl etablerade med huvudproduktionen mitt i Fiskhamnen i Göteborg samt en stor anläggning ute på Öckerö som utvecklar och producerar nya produkter. 

 

"Jag tycker det är väldigt tydligt på Fisk Idag att vi alltid strävar efter förbättring, för medarbetare och som företag samt att vara i framkant med teknik. Vi hjälper våra medarbetare att ständigt utvecklas inom olika områden så att alla får en bredare kunskap och kan vara till hjälp vid olika problem som dyker upp längs vägen. Vi som företag har ett bra samarbete och jobbar ständigt för att behålla vår ledande roll inom branschen."

Läs mer om vad Felipe Pedersen, Lagerchef, har att säga om tjänsten och bolaget på https://career.masterhelp.se/fisk-idag

 

Arbetsuppgifter
Som lagerchef kommer du bl.a. jobba med att kontrollera saldon och inleveranser. Genom ett nära samarbete med inköpsavdelningen håller du koll på bolagets lagernivåer. Du leder och fördelar arbetet av personal och tillsammans med driftledningen jobbar du för att utveckla och förbättra bolaget.

Kvalifikationer

 • minst ett års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
 • erfarenhet av personalansvar
 • erfarenhet av livsmedel eller liknande snabbrörliga produkter
 • vana av att arbeta i affärssystem som exempelvis Visma Business
 • gillar att gå upp tidigt och få saker gjort
 • du är noggrann, förstår logistikflöden, kan prioritera och driva ditt arbete framåt
 • kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
Din profil
Som person beskriver du dig med bland annat: 
 • bra på att involvera dina kollegor och veta att framgång uppnås bäst genom samarbete
 • gillar att ta initiativ för att uppnå resultat
 • någon som har en positiv “kan göra”-attityd
 • flexibel och noggrann

Vi erbjuder
Utöver träffsäkra produkter erbjuder vi ytterligare fördelar för våra medarbetare! Du blir en del av ett stabilt och balanserat företag där fokus varit ständig förnyelse och tillväxt. Genom goda förutsättningar för personligt ansvar och ständig utveckling kännetecknas Fisk Idag:s personal av en samling målorienterade, kreativa och lojala medarbetare, och de kan vara dina framtida kollegor!

Vi har kollektivavtal och som anställd får du även friskvårdsbidrag samt förmånliga personalpriser.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Production Manager, Fredrik Spencer på 031-788 29 07.

Ansökan
Ansök via ansökningsknappen. Vi intervjuar löpande och tjänsten är för omgående tillträde.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Fisk Idag bildades 1992 och har sedan dess vuxit snabbt, till en omsättning på 365 miljoner år 2017. En snabb tillväxt kan härledas till att Fisk Idag valde att fokusera på hög service, låga priser och hårt arbete samt att vinsten har återinvesterats i företaget. Målet för verksamheten har varit och kommer alltid att vara: Nöjdast kunder!

Fisk Idag har över åren vuxit från en aktiv liten verksamhet till att bli en professionell organisation med över 75 anställda. Vår organisation är uppdelad på följande avdelningar; Sälj, Ekonomi, Inköp, Beredning och Produktutveckling, Orderhantering och Lager (Kyl samt Frys).