"Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020." 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

 

 

Vill du vara med på en stor satsning och vår fortsatta resa framåt?

Nu får du chansen att jobba med ett starkt varumärke i en spännande roll.

Vi söker just nu en  

Säljare / Specialistsäljare
till Södra Sverige

 

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen och Alterna är ett av varumärkena inom Saint Gobain koncernen som Dahl ingår i. Alterna har produkter inom synlig badrumsinredning, såsom duschväggar, handdukstorkar och badrumsmöbler. 

Vi fortsätter att expandera och denna tjänst är en strategiskt viktig roll inom ett av våra starka satsningsområden. Vill du ha ett utvecklande och spännande jobb på ett företag som har både en hög tillväxttakt samt en marknadsledande position? Sök då tjänsten som Alterna specialistsäljare med positionering i södra Sverige.

 

Dahl är ett stort företag med engagemanget och ”go-känslan” av ett mindre företag, vilket lockade mycket. Att få vara med och bygga upp något, påverka och se varumärket och erbjudandet Alterna växa är superkul och anledningen till att jag hoppade på det här.

På Dahl tänker man hela tiden framåt, utveckling, alltid hur vi kan bli bättre, och det är otroligt stimulerande. Det är också ett bra gäng med människor som man har trevligt tillsammans med. Framtidsvisionen är att Alterna ska bli en ännu starkare spelare på den svenska badrumsmarknaden. Konstant utveckla helhetserbjudandet för att överträffa våra kunders förväntningar än mer.”

- Martina Ekblom, Marknadschef

 

Rollen
Som specialistsäljare hos Dahl arbetar du aktivt för att få Alternas erbjudande föreskrivet i projekt och ramhandlingar. Du har kontinuerliga kundkontakter och bearbetar nya kontaktytor i branschen som t.ex. arkitekter, inredare, konsulter, fastighetsägare, kommersiella hyresgäster, beställare och andra typer av beslutsfattare inom branschen. I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp projekt genom hela byggprocessen och återkoppla kring produktförslag och tekniska frågeställningar till alla ”stakeholders”, både internt och externt.

Bearbetningsprocessen av föreskrivande led påverkas mycket av den pandemi vi nu har och denna typ av beslutsfattare är mycket adaptiva, vilket gör att även du behöver vara kreativ och förändringsbenägen i ditt sätt att söka upp, intressera och nå dina kunder. 

Du deltar också i produktutvecklingsprocessen genom att bidra med marknadsorienterad information och kommer på sikt att ansvara för riktade event för att ytterligare komma ut med budskapet till olika intressenter inom branschen. Du kommer även arbeta mot våra återförsäljare och skapa utställningar samt arbeta med utbildningar, vara behjälplig till säljorganisationen och supportera i rollen som specialist.

Teamet du kommer att tillhöra är utspritt över landet. Du rapporterar till Marknadschefen som är placerad i Bromma utanför Stockholm.

 

Passar vi varandra? 
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att arbeta mot det föreskrivande ledet och om du har erfarenhet från branschen ser vi det som meriterande men ej som ett krav. Du är handlingskraftig, utåtriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi vill att du är förändringsbenägen, prestigelös och att du har ett genuint intresse av försäljning och drivs av att bygga ett varumärke på längre sikt. Du är van användare av Powerpoint och att utföra både fysiska och digitala presentationer.

Har du tidigare kunskaper i BIM och Sverige bygger ser vi det som meriterande.

 

Varför arbeta hos oss? 
Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Dan Andersson på 031-7045171. Urval och intervjuer sker löpande.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är datum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, byggförsäljning, byggsäljare,