Vi rekryterar
jag-har-koll-på-läget-
Margin Management Specialist

Har du ett sinne för analys och logiska lösningar? Är du noggrann, strukturerad med en administrativ fallenhet och fokus på marginal?

Vår nästa jag-har-koll-på-läget-kollega till avdelningen Margin management blir en viktig nyckelspelare i att ge professionell support i att hantera och analysera stor mängd data för att stötta vår säljorganisation i att bli ännu vassare på att bemöta våra kunder.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Att arbeta inom Margin Management
Vi är ett tight team som arbetar med stort fokus på marginaler både som helhet och ända ned till produktnivå. Det innebär att vi har tät kontakt med säljorganisationen kring både avtal, priser och marginaler. Vi arbetar även i nära samarbete med vår finansavdelning. Våra deadlines ställer krav på god strukturell förmåga och koncentration. Några av våra huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa, uppdatera och underhålla avtal i vårt affärssystem SAP, hantera inkommande ärenden och problemlösning kring kunders och leverantörers avtal samt upprätthålla dessa.

En känsla för service och att uppskatta och lägga omsorg kring relationsbyggande är väsentligt. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som leverantörer och självständighet är även mycket viktiga ingredienser.

Kvalifikationer 

  • Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel
  • Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)
  • Processkunskap
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, analys eller motsvarande yrkeserfarenhet
Meriterande är: 
  • Erfarenhet av SAP och SAP BI
  • Erfarenhet inom EL- och VS-branschen

Kontakt och ansökan
Låter detta som din nästa utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Med anledning av rådande pandemi Covid-19 kommer vi att i första hand genomföra intervju via telefon innan eventuellt möte. Detta kan komma att genomföras via länk.

Önskar du ytterligare information om tjänsten eller vill ha vidare kontakt är du välkommen att höra av dig till Henrik Sahlin, chef Margin Management via mail: henrik.sahlin@solar.se.

Välkommen med din ansökan!

 
 
Var social med oss!
 
  

 


Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss.

Mer info hittar du på www.solar.se