Inredningsrådgivare
till Stockholm

Vi söker en säljdriven inredningsrådgivare som vill vara del av Kakelspecialistens nya inredningsteam i butiken. Arbetet innebär att i bokade möten hjälpa och vägleda våra kunder att skapa sitt drömbadrum eller välja kakel och klinker till andra delar av hemmet. Du kommer att arbeta med kunder mestadels i bokade möten fysiskt i butik eller digitalt, att ta fram badrumsritningar, offert/order och leveransinformation, vilket kan vara en längre process.

Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och får den bästa tänkbara servicen och kundupplevelsen. Du ska på ett professionellt sätt vägleda kunden från inspiration till order och skräddarsy varje projekt utifrån vad kunden söker. Utöver bokade möten kommer du att arbeta i butiken med besökande kunder då det behövs.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning, van att arbeta mot säljmål och att ge kunder maximal service. Du är bra på att skapa relationer och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund. Du agerar utåtriktat och bekvämt i sociala sammanhang. Du är flexibel i ditt arbete, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet och nya sätt att sälja och möta dina kunder. Du är noggrann och duktig på självständigt planera och organisera ditt arbete.

Bakgrund och kunskaper
Krav är minst 5 års erfarenhet av försäljning, gärna erfarenhet av försäljning i längre processer och med rådgivning. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av inredning och design. Goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat. Vi arbetar i Winner när det gäller badrumsritningar, har du kunskap om det programmet eller liknande är det meriterande. Du ska ha arbetat i Microsoft Office paketet tidigare. Körkort krävs.

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig ett arbete i Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butik med fokus på badrum och kakel, alltid först med det senaste och från ledande tillverkare. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du självständigt kan driva dina projekt samtidigt som du ingår i ett team för stöd och samarbete om så behövs. Vi är ett stabilt och tryggt företag där vi tar hand om våra anställda. Vi vill att alla mår bra, trivs och tycker det är kul på jobbet. En del av våra förmåner är vårt eget gym, rikskort, sjukvårdsförsäkring och personalrabatter. Vi internutbildar alla våra säljare och rådgivare.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare anställning
Tillträde: Efter överenskommelse.
Lön: Fast månadslön efter överenskommelse.
Arbetstid: schemalagd arbetstid måndag-lördag. Butikens öppettider är vardagar 10-19 och lördagar 10-16.

Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta vår butikschef Pernilla Lindgren på pl@kakelspecialisten.se.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

Om företaget 
Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Alla säljare har dessutom genomgått Byggkeramikakademin som är en specialinriktad utbildning avseende försäljning av kakel och dess kringliggande produkter. Marknadens bredaste sortiment samt goda kunskaper tillsammans med en vänlig och tillmötesgående inställning är vad vi ständigt vill erbjuda våra kunder. Det ska vara enkelt och roligt att handla på Kakelspecialisten. Idag består Kakelspecialisten av 48 medarbetare och vi omsätter närmare 230 Mkr. 

Läs och se mer om oss på: www.kakelspecialisten.se

Sökord: chef, butiksäljare, butikssäljare, säljare, försäljare, försäljning, innesälj, innesäljare, butikchef, butikschef,